Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
RE: Tanieaukcje.com - Program partnerski (50% za lead / lub 5 gr. za klik)
Sprawdź:
wezmę do 20zł uzbieram jak nie wypłacę to zrobię drugie konto i będę normalnie bez aska zbierać bo co ja tam zbieralam a ładnie by poszło bez tego zrąbanego aska
niech mi ktoś powie czy jak ktoś na tanichaukcjach sier zarejestruje i zakupi te kredyty dziś tj w sobote to przelew bedzie u nich natychmiast i ja natychmiast dostane za to kase?
Ewcia
Dlaczego działasz na zyskach skoro odradzaliśmy? Nie masz co tracić czasu nawet. Rób drugie konto albo natychmiast zmień plan. Ktoś tam chciał wypłacić przy 2 gr. i mu odrzucili.
u mnie zlikwidowali mi ten czerwony napis i wypłaciłam 23zł zobaczymy czy wypłacą właśnie zrobiłam udział w zyskach i szybko mi naliczyło z 10 zł zrobiło się 23zł
edit: znów ten czerwony napis ale czasami znika
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 03-01-2015 15:54 przez Ewcia6000.)