Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
(12-04-2018 22:28)coalco napisał(a): @Hatake00, Ciebie z Twoją ortografią, interpunkcją i dbaniem o najmniejsze szczegóły brałbym (bez podtekstów , proszę) w ciemno.
Odnośnie 100 stron w temacie, zdaję sobie z tego sprawę i nie wiem właśnie czy jest sens zachęcania użytkownika do wizyty na zarabiam.com. Ale jeśli kogoś mocno coalco zainteresowało to myślę, że warto poczytać i nabyć tą wiedzę.
@Rachman, z drugiej strony jak człowiek sobie pokombinuje z kalkulatorem albo kartką papieru i długopisem planując strategię i licząc czy wszystkie liczby będą grały - to też niezła zabawa. Kiedyś chyba @Karimes o tym wspominał, że fajnie by było jakbyś nie miał niektórych liczb podanych na tacy ale musiałbyś sam opracować biznesplan aby wszystko jak najlepiej wypaliło.
@Drought, prześlij mi proszę jej login na PW (jeśli posiadasz). Najczęstszą a właściwie jedyną przyczyną niezapisania poleconych na danym koncie jest przypisanie jej do innej osoby. Jeżeli ktoś kiedykolwiek odwiedził wcześniej coalco (to zapisało się cookies) i nawet jeśli ta osoba zdecydowała się dopiero po jakimś czasie na rejestrację, to system przypisze ją do pierwszej osoby polecającej.
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 13-04-2018 10:10 przez coalco.)
Ja to w ogóle nie wyobrażam sobie korzystać z coalco na telefonie nawet w responsywnej wersji. Poruszam się mobilnie jak "niewidomy" za przeproszeniem i tracę orientację. Uważam, że grami tego typu powinno się zarządzać przez przeglądarkę komputerową. Tylko wtedy otrzymamy optymalny obraz sytuacji.
PS. Znikam na kilka godzin. Dziś balet
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 13-04-2018 14:27 przez coalco.)