Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Za clicki już było wypłacane, ale to oczywiście nie jest tak opłacalne jak udział w zyskach, w przypadku jak widziałem, że użytkownik zdecydowanie więcej by zarobił na udziale w zyskach to pisałem mu taką wiadomość, żeby zmienił plan lub sam mu zmieniałem. Odnośnie "gróźb" scamem prosiłbym tych, którzy mają problemy z kontami bankowymi i do nich przelewy "nie dochodzą" o kontakt zamiast tak pisać, bo zawsze wszystkie przelewy są realizowane.
Erdoi Money
Jeśli masz zero rejestracji, a co gorsza zero wpłat, to zapomnij o wypłacie za realne kliknięcia.
Każdy, kto tutaj zarabia od początku, dobrze wie, że tylko za udział w zyskach wypłacają zawsze.
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 25-02-2016 23:58 przez aero2.)
Pozwolę zacytować ze strony.
'Program partnerski to system dzięki któremu zarabiasz 50% wszystkich wpłat użytkowników, którzy zarejestrowali się z Twojego linku referencyjnego lub 5 groszy za każde unikalne kliknięcie w Twój link referencyjny. Jedyne co musisz zrobić to rozesłać swój link referencyjny do bliskich lub znajomych. Jeżeli któryś z nich wykupi pakiet za 100 zł na Twoim koncie znajdzie się 50 złotych !. Które wypłacisz w 3 dni robocze. Minimalna wypłata to 20 zł'
Dając taką informację wprowadzacie w błąd partnera w programie partnerskim. Jestem świeży w branży zarabiania w internecie.
Kickster, wszystko wygląda okej Jeżeli chodzi o zarobki na clickach, to muszą to być rzetelnie nabite clicki, bo bardzo łatwo wykryć kiedy ktoś sobie "kupił" clicki :]
Juz wyczyszczone. Nie wydaje mi sie ok, bo w dwa dni prawie 2000 wejsc i 70 rejestracji bez promocji nie wydaje się ok Jesli to prezent to spoko, ale nie chce zabierac komuś pracy. Jesli istnieje mozliwosc to sprawdzcie zrodlo wejsc i przez jaki link zostały one pozyskane, bo moze ktos sobie robi glupi zart.