Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
(04-11-2014 09:50)suchy0001 napisał(a): Kup serwer na az za 1,23 na rok i wgraj wordpressa albo coś podobnego
Tapatalk xperia z2
Ja szukam czegoś dobrego, słyszałem o przypadkach w których serwerownia czy tam gdzie kupiliśmy domenę podali dane osobowe klientów chciałbym uniknąć takiej sytuacji żeby nie podali być po prostu zabezpieczonym na takie sytuacje.
Był tutaj Hybrid1990, i usunął sygnaturę niezgodną z regulaminem forum.
(04-11-2014 09:50)suchy0001 napisał(a): Kup serwer na az za 1,23 na rok i wgraj wordpressa albo coś podobnego
Tapatalk xperia z2
Ja szukam czegoś dobrego, słyszałem o przypadkach w których serwerownia czy tam gdzie kupiliśmy domenę podali dane osobowe klientów chciałbym uniknąć takiej sytuacji żeby nie podali być po prostu zabezpieczonym na takie sytuacje.
Jak będą chcieli to ukrycie danych i tak nic Ci nie da.
Tapatalk xperia z2
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 04-11-2014 21:24 przez suchy0001.)