Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
(10-12-2013 15:56)Hiuston napisał(a): @edit chodzi o to że umieszcze to w iframe + zrobię stopkę twoją ($$ też będziesz dostawał tak jak normalnie) . ^.^
Ciekawe skąd i jaki regulamin wytrzaśniesz do tego.
(10-12-2013 15:56)Hiuston napisał(a): @edit chodzi o to że umieszcze to w iframe + zrobię stopkę twoją ($$ też będziesz dostawał tak jak normalnie) . ^.^
Ciekawe skąd i jaki regulamin wytrzaśniesz do tego.
Przecież w stopce u Vexa są odnośniki do regulaminu.
(10-12-2013 15:51)Vex napisał(a): Kilka postów wcześniej pisałem, że przelewy zlecimy dzisiaj w ciągu dnia a dzień się chyba nie skończył, jeśli się mylę to mnie poprawcie.
Nie chcę być niemiły ale...
Dzień – czas między wschodem i zachodem Słońca.
10 grudnia zachód słońca mamy o godzinie 15:23, teraz mamy godzinę 15:56
Ja dostałam kasę, jest już na koncie (mbank)- zlecona 16:20 . Widocznie malkontenci dostają później. Ma przyszłość- nie pieprzcie głupot o scamie i braku wypłat, jeśli spóźniają się kilka godzin... Albo może lepsza opcja- Vex nie podawaj nawet zbliżonej godziny wypłaty, bo zobacz jaki lament?
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 10-12-2013 16:25 przez szykiryki.)