Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
RE: Leadmore - Nowa jakość wśród Programów Partnerskich
Ja z kolei mam inne pytanie, zza czasów freebiza wypłaty wychodziły w czwartki lub wtorki nie pamiętam, jak jest teraz z leadmore, czy wypłaty dalej tylko w konkretne dni tygodnia, czy np mogę się spodziewać dzisiaj wyjścia mojego zlecenia ? : P
Pytam tak, bo w sumie już umówiony dzisiaj na flaszke jestem i nie wiem czy będę musiał się zadłużać czy na czysto pójde
RE: Leadmore - Nowa jakość wśród Programów Partnerskich
(09-11-2015 10:17)Karewer napisał(a): @[Leadmore]
Limit co do liczby tworzonych linków nadal obowiązuję?
Limit jest bardzo duży 250 linków więc spokojnie
Jaki program Cię interesuje ?
(09-11-2015 11:42)polokk napisał(a): Ja z kolei mam inne pytanie, zza czasów freebiza wypłaty wychodziły w czwartki lub wtorki nie pamiętam, jak jest teraz z leadmore, czy wypłaty dalej tylko w konkretne dni tygodnia, czy np mogę się spodziewać dzisiaj wyjścia mojego zlecenia ? : P
Pytam tak, bo w sumie już umówiony dzisiaj na flaszke jestem i nie wiem czy będę musiał się zadłużać czy na czysto pójde
Wypłaty wychodzą codziennie. I maksymalnie 5 dni roboczych ale w większości przypadków szybciej.
(09-11-2015 12:18)gibon21 napisał(a): zlecilem w piatek dzis zrealizowano ;D