Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
lycho tylko internet patttson dokładnie Adaalbert Dzięki mordo! radek0389 masz w 100% racje. z Ogads jest sprawa kompletnie inna. Po 1 - brak odnowień, po 2 - dużo większa konkurencja, po 3 - SMSy dalej żyją, a póki żyją trzeba korzystać
Ale jest tak jak mówisz i wtedy będzie trzeba szukać alternatywy. Na szczęście mam kilka koncepcji fusek Rak Dzięki dzięki!
+ + 3zł LeadNow
= ~546,90zł
Troszkę mało czasu ostatnio. Mogę rzadziej odpisywać na GG/PW. Póki co bez nowych projektów - skupiam się na ostatnich trzech - musi być ogień
fusek
Może nie to że śmieszkuje, masz racje. Jakie prawo się zmienia? No offence dla żadnego z serwisów ale inne serwisy dalej na multi funkcjonują - ba, nawet łącząc MT z MO
Może się zdawać że mnie ta ustawa nie przeraża - z resztą, tak jest Ustawa co najwyżej obniży zarobki, ale nie całkiem ukróci. A jak obniży zarobki - będzie motywacja, żeby je zwiększyć
Grudzień się zapowiada... w porządku Liczę na ciągłą progresję, bo nie lubię stać w miejscu
Główny projekt dostał trochę czasu i jest tego efekt, ale nic więcej póki co nie zdradzę