Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Odpowiedz 
Leadmore - Nowa jakość wśród Programów Partnerskich

Autor Wiadomość
RE: Leadmore - Nowa jakość wśród Programów Partnerskich
Sprawdź:
(24-10-2015 18:24)Strato napisał(a):  Czy tylko mi w tej chwili nie odświeżają się linki "pobierań" ? Ani wyświetlenia ani leady ? Są jakieś delaye ? Zaczynam dopiero i dla mnie to dziwne bo linki z innych programów się odświeżają na bieżąco.

A nie masz co innego robić dziś tylko sprawdzać te linki? Jerk2
Niech się dzieje co chce, jest - tzn dziś była sobota impreza
(25-10-2015 01:58)mlody16918 napisał(a):  
(24-10-2015 18:24)Strato napisał(a):  Czy tylko mi w tej chwili nie odświeżają się linki "pobierań" ? Ani wyświetlenia ani leady ? Są jakieś delaye ? Zaczynam dopiero i dla mnie to dziwne bo linki z innych programów się odświeżają na bieżąco.

A nie masz co innego robić dziś tylko sprawdzać te linki? Jerk2
Niech się dzieje co chce, jest - tzn dziś była sobota impreza

Nie żebym siedział non stop po prostu zaczynam dopiero z tym, porozsyłałem orientacyjnie te linki Smile Wpadł lead na 100%, jednak do tej pory nic się nie odświeżyło. Po dłuższym czasie sprawdzania doszedłem do wniosku, że tylko linki, które jako pierwsze stworzyłem w każdym z programów się odświeżają, każde kolejne nie odświeżają ani wyświetleń ani leadów, napisałem do działu technicznego ale pewnie mi nie pomogą ... Cóż, to trochę zniechęca :/
mam do Was pytanie czemu stan konta kaski rozni sie od zarobionego przez leady tzn dodaniu ich razem ?
(25-10-2015 16:13)kritersik napisał(a):  mam do Was pytanie czemu stan konta kaski rozni sie od zarobionego przez leady tzn dodaniu ich razem ?

Może % od zarobionej kaski idzie do mentora?
czy rachunek musi byc wysylany koniecznie z tego samego emaila na które jest konto?
(25-10-2015 18:00)myself93 napisał(a):  czy rachunek musi byc wysylany koniecznie z tego samego emaila na które jest konto?

Ja od samego początku działania w Leadmore wysyłam rachunek z innego emaila, niż mam założone konto - nie ma to żadnego znaczenia.
Znaczenie jest wtedy, gdy piszę do BOK - wtedy dostaję wiadomość na email, na którym założyłem konto.
Glosy: myself93 (+1)
[Obrazek: 23656172838007627400.png]

No żeby Cię Zbyszek nie doszedł czasem, ktoś tu spamuje raz leadmore, raz HC i widziałem jeszcze inny serwis...
(25-10-2015 22:18)NowyWymiarSMS napisał(a):  [Obrazek: 23656172838007627400.png]

No żeby Cię Zbyszek nie doszedł czasem, ktoś tu spamuje raz leadmore, raz HC i widziałem jeszcze inny serwis...

doladuj-stonoga.jea
stonoga.jea

jeszcze dzisiaj moi drodzy koledzy stonoga dostanie na maila wasze dane, żebyście się nie zdziwili jakiego burdelu sobie narobiliście za te kilka dyszek, które wycisneliście jeden z drugim. *******, ********* poznajecie adresy gimbusy? lets go dancing
Też chętnie podeślę.Bo to już głupota aby wymyślać taka "promocję"
(25-10-2015 22:27)warinka napisał(a):  
(25-10-2015 22:18)NowyWymiarSMS napisał(a):  [Obrazek: 23656172838007627400.png]

doladuj-stonoga.jea
stonoga.jea

jeszcze dzisiaj moi drodzy koledzy stonoga dostanie na maila wasze dane, żebyście się nie zdziwili jakiego burdelu sobie narobiliście za te kilka dyszek, które wycisneliście jeden z drugim. *******, ********* poznajecie adresy gimbusy? lets go dancing

Linki juz nie dzialaja Jerk2 A watpie zeby LM cos z tym zrobilo bo to dla nich czysty zysk, a Stonoga raczej takimi pierdolkami nie bedzie sobie zawracac glowy.

FP tez juz usuniety z tego co widze, chyba, ze zle szukam.
Odpowiedz