Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Mi nie działa, a właśnie chciałem wejść do programu, i czy początkowa inwestycja 2 dolarów to dobry pomysł? Czy lepiej poświęcić troche więcej? Jak tak to ile tak żeby na spokojnie oczekiwać zysków?
(03-08-2014 10:55)Blackers napisał(a): Mi nie działa, a właśnie chciałem wejść do programu, i czy początkowa inwestycja 2 dolarów to dobry pomysł? Czy lepiej poświęcić troche więcej? Jak tak to ile tak żeby na spokojnie oczekiwać zysków?
Z jednej strony nie opłaca się inwestować, z drugiej te 2$ wprowadzą Cię do grupy w której masz już dziennie jakieś reklamy do klikania. Bez tego, będziesz przez jakiś czas dostawać tylko BAPy do wyklikania.
Ja zacząłem właśnie z 2$, jakoś to idzie, ale powoli i wszystkie zarobione $ trzeba reinwestować, żeby wbijać się coraz wyżej.
Tak musisz podać link do strony, którą chcesz reklamować. Jak nie ma swojej to możesz reklamować dowolną jaką chcesz, ale możesz też wrzucić jakiś reflink i zbierać przy okazji poleconych
Najbardziej w PV wkur.. mnie to, że jak nie działa tak jak dzisiaj to pojawiają się reklamy za kasę, które pobierają BAP. Mi już dzisiaj BAP trochę uciekło bo strona na minutę zadziałała i zdążyłem tylko zobaczyć, że 6 reklam już poszło w recykling. Admin sobie w niezły sposób zmniejsza straty bo ciężko już tu mówić o zyskach. Naliczenia coraz słabsze, strona nadal ma problemy.. Wydali tyle kasy na skrypt, mieli już niby te ataki niby mieli wszystko zabezpieczyć, PV nie działało kilka dni z przerwami i nadal są problemy. Czy oni informatyków tam nie mają? No kur.. bez jaj. Jeszcze zamiast zatrzymać przyznawanie reklam płatnych to zazwyczaj pojawiają się właśnie w tym czasie kiedy nie da się wejść na stronę.
Zapowiadało się tak świetnie a jak na razie Goldenchase, które za nic mnoży naszą kasę, nie trzeba klikać w reklamy, szukac poleconych, wystarczy wejść kiedy się chce kliknąć 5 razy i wypłacać kasę ma dużo mniej problemów i nadal płaci niektórym bardzo duże już dzienne kwoty. Jak PV padnie szybciej niż Goldenchase to mamy tu do czynienia z oszustem Jo bo porównując te strony i ich możliwości zarobkowe ze strony administracji i wkład pracy i finansów jakie trzeba ponieść żeby zarabiać to PV powinno kłaść na pysk goldenchase a jak na razie jest odwrotnie bo ja sobie wypłacam codziennie nic nie robiąc kasę i jest git a na PV tracę tylko BAPY przez ich gówniane i nieprofesjonalne podejście.