Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Odpowiedz 
INSTANTER Subskrypcje SMS

Autor Wiadomość
RE: instanter.pl Subskrybcja SMS
Sprawdź:
Dobrze ze tak robi ;d Takim sposobem dzisiaj 20 zł wpadło ;D
Rozumiem.. dzięki
Nju, czemu mi pokazuje że masz w sygnaturce 6 mln ?
(28-03-2014 16:33)matiol napisał(a):  Nju, czemu mi pokazuje że masz w sygnaturce 6 mln ?

Bo tyle zarobiłem Big Grin a tak na serio to grafikę przerobiłem tak dla jaj Tongue
dzisiaj porażka na 500 wyświetlen 1 osoba zarejestrowana z doładowan :O
Czy coś jest dziś nie tak ze zliczaniem leadów?
(28-03-2014 16:37)Nju napisał(a):  
(28-03-2014 16:33)matiol napisał(a):  Nju, czemu mi pokazuje że masz w sygnaturce 6 mln ?

Bo tyle zarobiłem Big Grin a tak na serio to grafikę przerobiłem tak dla jaj Tongue

Nju prosimy o wpięcie właściwej sygnatury.

(28-03-2014 19:34)Panco122 napisał(a):  Czy coś jest dziś nie tak ze zliczaniem leadów?

Prosimy o e-mail w sprawie wraz z programami jakie promujesz Panco, sprawdzimy. Całkowita konwersja jest w porządku (około średniej dziennej) Smile

Instanter.pl, dumny członek http://zarabiam.com od Mar 2014.
Z tymi leadami musi być coś nie tak . Przez cały dzien wpadły tylko 4 . Najgorszy dzień w mojej historii .
czemu jeszcze nie wypłaciliście mi pieniędzy od 25 czekam macie opóźnienie ,ciągle oczekuje na wypłacę
?
czytanie nie boli,
od 2 kwietnia zaczną wypłacać spowrotem

casualsprojects, dumny członek http://zarabiam.com od Dec 2013.
Odpowiedz