Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
(10-12-2013 14:02)Hiuston napisał(a): Ja piergole co wy tak codziennie za przeproszeniem sracie że to scam... Większość postów tutaj to "oby to nie był scam" itp...
@edit Jak ktoś jest od początku to zauważył że przybyło użytkowników i już po godzine od zlecenia nie wypłacają teraz musicie poczekać bo sami nie jesteście
To po co zapewniaja ze przeleja rano ? to niech napisza ze wyplaty do tygodnia a nie pisza co innego i robia co innego.
ja czekam na wyplate z piatku...
(10-12-2013 14:59)cenzura0 napisał(a): Nie balbym sie gdyby nie to ze jak nie przyjdzie hajs to zostaje bez kasy na swiet... Zrobcie te przelewy prosze
A kogo to obchodzi? Bierz providenta jak sie nie podoba. A przelewy na pewno zrobią
(10-12-2013 14:59)cenzura0 napisał(a): Nie balbym sie gdyby nie to ze jak nie przyjdzie hajs to zostaje bez kasy na swiet... Zrobcie te przelewy prosze
A kogo to obchodzi? Bierz providenta jak sie nie podoba. A przelewy na pewno zrobią
Wiecie dlaczego co niektóry z was są dymani przez cwaniaków z internetu?
Bo dajecie się dymać!
Skoro było napisane, że wypłaty mają być rano, a ich nie ma, to trzeba dojechać gościa ile wlezie żeby na przyszłość uważał na to co mówi!
To ma być partner w biznesie? W realu to z takim kimś nawet nikt by nie chciał zrobić złotówki.
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 10-12-2013 15:30 przez zaple.)
(10-12-2013 14:02)Hiuston napisał(a): Ja piergole co wy tak codziennie za przeproszeniem sracie że to scam... Większość postów tutaj to "oby to nie był scam" itp...
@edit Jak ktoś jest od początku to zauważył że przybyło użytkowników i już po godzine od zlecenia nie wypłacają teraz musicie poczekać bo sami nie jesteście
Jak komuś potrzeba pieniędzy to chciałby też znać datę kiedy wyjdą. Moim skromnym zdaniem wypłaty powinny być raz na tydzień.
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 10-12-2013 15:45 przez masterex2.)