Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Odpowiedz 
Poradnik [PORADNIK] Zarabianie na Allegro - ok. 1000 PLN / miesięcznie i w górę :D

Autor Wiadomość
RE: [PORADNIK] Zarabianie na Allegro - ok. 1000 PLN / miesięcznie i w górę :D
Sprawdź:
@mlekoju
To pięknie Smile Ja obecnie kończę stare zamówienie i czekam na odzew klienta na kolejne.
Co do bloga Big Grin myślę, ze na blogu mogę ujawić moje tzw. "klucze".
Glosy: surfer0700 (+2)
Panowie macie może jakieś rady jak nabyć "klientów" ? Bo jak na razie skończyły mi się zlecenia i czekam na kolejne jednak 0 ofert
Loteria Smile W końcu trafi się stały klient. Moje pierwsze zlecenie na posty było po 2 tyg od wystawienia aukcji. Ja to się nawet czasami ciesze z braku zleceń, po miesiącu/dwóch pisania tydzień/dwa przerwy jest wskazany.
Dokładnie, nie ma sprawdzonego sposobu na klientów.
Są różne opcje, jednych przyciąga bogaty opis, innych tytuł, kolejnych komentarze pozytywne no i w końcu są ci, którzy z nas korzystają ze względu na najniższą cenę.

Jednak jak u 3-5 osób spiszesz się dobrze podczas pierwszych zleceń to z reguły 1 na 5 osób będzie Twoim stałym zleceniodawcą. Idea

+ 50 zł Big Grin za zaległe posty Smile klient ożył Big Grin
(11-03-2013 18:53)surfer0700 napisał(a):  Dokładnie tak. Tylko Ci którym jestem w stanie zaufać. Mam nadzieję, że się na nich nie zawiodę i że wspólnie będziemy się rozwijać. Bo jak będą jakieś przecieki, to będą również konsekwencje Tongue

Wprowadziłem stopień udostępniania materiałów:
I STOPIEŃ
II STOPIEŃ
III STOPIEŃ

na początku każdy dostaje 'I'kę i ma dostęp do wszystkiego nad czym aktualnie pracuje.
Stopień II jest dla tych zasłużonych, a III dla tych którzy prócz zaufania, wniosą również coś od siebie. Materiały w III strefie będą najbardziej dochodowe. Póki co wszystko wrzucam do 'I'ki Smile
Pogubiłem się już trochę...Czyli do I stopnia będą wszyscy mieli dostęp czy tylko wybrani ?
Wszyscy wybrani Big Grin
Chodzi o to, aby wykluczyć jakiekolwiek przecieki z ostatniego stopnia Big Grin
Nie lepiej by było dać jakiś stopień dla wszystkich z ograniczonymi materiałami ? Były by dwa plusy: zachęta do starania się oraz co ważniejsze życie bloga ;-)
o.0 Widze, że na ostatnim szczeblu jakieś tajne techniki są Big Grin
(11-03-2013 21:13)Andro napisał(a):  Nie lepiej by było dać jakiś stopień dla wszystkich z ograniczonymi materiałami ? Były by dwa plusy: zachęta do starania się oraz co ważniejsze życie bloga ;-)

Nie. Dla wszystkich to mogę wrzucać tutaj. A materiały na blogu mają pozostać tylko i wyłącznie dla blogu, taka jest jego idea.

(11-03-2013 21:17)Filox napisał(a):  o.0 Widze, że na ostatnim szczeblu jakieś tajne techniki są Big Grin

Kilka pomysłów jest. Kilka z nich tyczy się allegro, a kilka ppa i innych technik zarabiania.
Między innymi zanox, na którym zarabiam przyzwoite sumki Smile
Odpowiedz