Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
RE: Leadmore - Nowa jakość wśród Programów Partnerskich
Sprawdź:
(08-09-2015 11:02)gutek126p napisał(a):
(08-09-2015 07:30)Leadmore napisał(a):
(07-09-2015 17:01)Krissu napisał(a): Mija równy tydzień od zlecenia wypłaty, a ona nadal wisi jako Oczekująca.. Ojj..
Dziś mija 5 dzień roboczy dla Twojej wypłaty.
(07-09-2015 17:14)Glexab napisał(a): Mi też dzisiaj zrealizowali z 31.08 a u brata dalej oczekuje chociaż zlecił kilka godzin szybciej
Twój brat nadal nie wysłał rachunku.
Leadmore Kto w dzisiejszych czasach czeka 7 dni na wypłatę ? A już wiem kto Ludzie którzy zarabiają na Leadmore
Wypłaty powiny być Expressowe tak jak w każdym serwisie i bez żadnych prowizji Ale waszym tokiem myślenia nasuwa mi się myśl że nie zależy wam na partnerach
Ludzie... zamiast narzekać czemu po prostu nie zamienicie leadmore na coś innego? Każdy z narzekających wciąż ma jakieś esy, ale mimo wszystko wciąż ciągnie hajs z LM. Zmieńcie serwis - nie będziecie musieli martwić się 7 dniowym okresem wypłat itp. Proste jak budowa cepa.
Mam pytanie do bardziej doświadczonych. Wymyśliłem niszę, wrzuciłem na ok 10 grup i taki oto efekt:
Zainteresowanie jest spore jednak nie na tyle zainteresowałem ludzi żeby wpisali swój numer
Próbować jeszcze to reklamować czy jednak sobie odpuścić?
(09-09-2015 04:25)dzejkobs napisał(a): Mam pytanie do bardziej doświadczonych. Wymyśliłem niszę, wrzuciłem na ok 10 grup i taki oto efekt:
Zainteresowanie jest spore jednak nie na tyle zainteresowałem ludzi żeby wpisali swój numer
Ja mimo wszystko próbowałbym na Twoim miejscu promować nią na weekendzie, bo jest więcej odbiorców..
(09-09-2015 06:11)wydra87 napisał(a):
(09-09-2015 04:25)dzejkobs napisał(a): Mam pytanie do bardziej doświadczonych. Wymyśliłem niszę, wrzuciłem na ok 10 grup i taki oto efekt:
Ja mimo wszystko próbowałbym na Twoim miejscu promować nią na weekendzie, bo jest więcej odbiorców..
Masz rację nie odpuszczę. Do weekendu postaram się przygotować większe zaplecze grup i polecę ze spamem.
Tylko mógłby mi ktoś powiedzieć jak ustawić w WTFTUBE link z youtuba żeby przez te kilka sekund nie dało się w niego wejść zanim wyskoczy weryfikacja z numerem? Bo ludzie jakimś cudem się zorientowali że filmik z 2009 roku Jedyna możliwość to taka że przed pojawieniem się tabelki z wpisaniem numeru przechodzili na youtuba
Witam czy mogę prosić aby odczepiono mnie od mentora z powodu tego że zarabiam mało a nawet nie korzystam z tych usług co mi on proponuje. mail: [email protected]
(09-09-2015 14:42)JustinTime napisał(a): Witam czy mogę prosić aby odczepiono mnie od mentora z powodu tego że zarabiam mało a nawet nie korzystam z tych usług co mi on proponuje. mail: [email protected]
Tak, napisałem do Ciebie na mail. Wyjaśnimy całą sprawę.
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 09-09-2015 14:47 przez Leadmore.)