Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
(18-10-2014 16:40)Daroslawo napisał(a): 0 leadów macie? U mnie powinno być o tej porze co najmniej 20/30 a jest dalej 0!
Przeniosłem na chwile linki do HotCash, zobaczymy jak tam pójdzie.
Te ledy jest szansa, że zostaną naliczone z opóźnieniem?
(18-10-2014 16:40)Daroslawo napisał(a): 0 leadów macie? U mnie powinno być o tej porze co najmniej 20/30 a jest dalej 0!
Przeniosłem na chwile linki do HotCash, zobaczymy jak tam pójdzie.
Te ledy jest szansa, że zostaną naliczone z opóźnieniem?
Powinny być doliczone. Miejmy taka nadzieje.
Szczerze wątpię aby doliczyli każdego leada, skoro nikt z nas nie ma wglądu ile tych leadów powinno być...
Ale całkowite 0 leadów macie, czy po prostu mniej? Jam mam 0, a to raczej nie możliwe, żeby akurat tylu użytkowników miało pecha i nic nie wpadło. Programy dzisiaj działały, więc coś nie tak. Pisał ktoś do eforsy?
(18-10-2014 17:39)Daroslawo napisał(a): Ale całkowite 0 leadów macie, czy po prostu mniej? Jam mam 0, a to raczej nie możliwe, żeby akurat tylu użytkowników miało pecha i nic nie wpadło. Programy dzisiaj działały, więc coś nie tak. Pisał ktoś do eforsy?
Całkowite 0 leadów Szczególnie że ludzie piszą mi o wysłaniu smsa, a leadów nie ma. Napisałem do eforsy na maila z zapytaniem czy będzie coś doliczone, ewentualnie kiedy jednak odpowiedzi póki co nie dostałem...
(18-10-2014 17:39)Daroslawo napisał(a): Ale całkowite 0 leadów macie, czy po prostu mniej? Jam mam 0, a to raczej nie możliwe, żeby akurat tylu użytkowników miało pecha i nic nie wpadło. Programy dzisiaj działały, więc coś nie tak. Pisał ktoś do eforsy?
Całkowite 0 leadów Szczególnie że ludzie piszą mi o wysłaniu smsa, a leadów nie ma. Napisałem do eforsy na maila z zapytaniem czy będzie coś doliczone, ewentualnie kiedy jednak odpowiedzi póki co nie dostałem...