Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Nigdy nie zapomnę października 2016, w którym nabyłem najwięcej wiedzy. Poważnie - chyba najwięcej. Ten miesiąc kojarzy mi się tylko z ciężką pracą, niewysypianiem się i kawą Był to też jeden z przełomowych momentów - na odpowiednie tory zaraz pod koniec bodajże wróciła pierwsza, poważniejsza strona w moim życiu - z początku lipca 2016 Listopad 2016. Piękny czas! Sprawdziłem i było to: 5203.75zł. Wtedy bardzo zadowalająca suma Ba! Kto by tak nie chciał, z automatu? Wtedy jeszcze bodajże był to zysk z jednej strony!
Ten październik był już dużo lepszy niż tamten. Niestety nie obyło się bez strat - był też chwilowy moment, w którym musiałem rzucić wszystko żeby kilka rzeczy na stronach ogarnąć.
Ale.... to, że w listopadzie siądzie taka sumka... że w ogóle kiedykolwiek siądzie - kurrrr...! Nigdy, NIGDY się nie spodziewałem. Jak to obliczyłem... troszkę mnie ciarki przeszły
No tylko spójrzcie na początek dziennika, nieprofesjonalne podejście, czasem złe decyzje.
Troszkę się o tym i o tamtym rozpisałem, ale myślę, że było warto. Było warto pracować, dawać z siebie wszystko i przekazywać wiedzę innym. Jeśli teraz myślicie że pomagam dla pieniędzy - NIE. Wszyscy doskonale wiedzą, że nigdy żadnych refów nie chciałem. (Prócz leadmore niegdyś, ale z tego co pamietam, było to symboliczne podanie linku do rejestracji i nie zarobiłem ani grosza). Ostatnio nawet byłem proszony o reflinki tu i tam a ja odmawiałem. Zawsze byłem zdania, że mentoring się opłaca tylko wtedy, jeśli nie chodzi o % z zarobków. Pierwszy przykład z brzegu - mysc. Gość stworzył kompendium wiedzy odnośnie pozyskiwania ruchu - skracanie, suby, gry. Włożył w to serce i za tą wiedzę dostaje pieniądze. Zawsze kierowałem się myślą, że % z zarobków dla mentora się nie opłaca. Skoro tak by miało być, czemu mentor sam tego nie zrobi i nie weźmie 100%?
Wspaniały czas za mną. Jeszcze wspanialszy przede mną. Uwielbiam tworzyć strony, pozycjonować. To serio stało się moim hobby i jeszcze mam z tego pieniądze. Czego chcieć więcej?
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 30-11-2017 21:39 przez mahuzz.)
Pięknie! Cieszę się, że Ci się powodzi. Czytanie twojego dziennika to od dawna jedyna rzecz z której czerpię motywację do działania. Ja swój cel na ten miesiąc również zrealizowałem i chociaż był niewielki w porównaniu do Twoich zarobków to wcześniej czy później dogonię Cie, wierze.
Pięknie się to czyta. Czyli jesteś w życiu już ustawiony. Nie będzie się wiodło pójdziesz na bardzo przyjemny etat, jako młodszy pozycjoner i będziesz robił to co lubisz. Odczytasz gg bo mam kila pytań.