Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Odpowiedz 
Leadmore - Nowa jakość wśród Programów Partnerskich

Autor Wiadomość
RE: Leadmore - Nowa jakość wśród Programów Partnerskich
Sprawdź:
Ucinają Leady.. Ucinają wejścia... Rano po 50 wejściach były 3leady teraz po ponad 300 jest 5 Wink) Tak samo, jak wysyłam ze swojego telefonu leada nie zalicza.. Sprawdzałem już 2razy i nie zaliczyło ani razu.
a kto nie ucina ? Big Grin
Glosy: Jojek89 (+1), DreamWalker (+1)
Ale bez przesady..miesiąc temu konwersja na poziomie powyżej 7% była nawet nawet..teraz zarobki spadły o 300% w dół, wyświetlenia również, a konwersja ledwo co 4%? I nie - nisza się nie wyczerpuje, bo już prawie od roku, na tym samym jadę i zawsze było dobrze.
7%?! Ja jestem świeżak w tym może od tygodnia.. Mam 1% i się ciesze, bo dniówka 50-70zł Big Grin
Glosy: Majka (+1)
U mnie od jakiegoś czasu konwersja spadła z ok. 2% do 0,8, dzisiaj póki co mam 1,1%, więc nie jest źle w porównaniu do sierpnia.
Glosy: DreamWalker (+1)
jak zaczynałem na leadmore to miałem okolice 15%, ale to co promowałem, to była nowość. teraz mam malutką konkurencję, więc i do tych 7-8% spadło..ale 3-4% to śmiechu warte..zresztą weekend to były o 3 razy większe pieniądze..jak się nie poprawi, to będę zmuszony odejść do eforsy..tam sub kosztuje ponad 20zł, nie 5, ale są odnowienia, to i bez pracy wpada mi tygodniowo kilka stówek
Glosy: DreamWalker (+1)
Jeśli tak piszecie, to jeśli się nic nie poprawi to dam sobie spokój z leadmore.. Najgorzej zostać przy tym przyzwyczaić się i potem próbować na siłę coś tu osiągnąć..
ale dziaiaj tniecie leady...
(06-09-2015 22:38)fusek napisał(a):  ale dziaiaj tniecie leady...

U mnie konwersja lepsza o 0,3%, niż w poprzednich dniach Wink
Co się dzisiaj dzieje, że taka słaba skuteczność Sad

Glexab, dumny członek http://zarabiam.com od Apr 2013.
Odpowiedz