Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
(02-05-2013 23:20)veron86 napisał(a): Ostrzegam przez oszustem i złodziejem !!!!! e-mail: [email protected] - rzekomo na PP jako Paulina Nawrocka !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! pomóżcie i kopiujcie to wszędzie, do każdego wątku, forum itp., bardzo bezczelny oszust, sprawa została zgłoszona na Policje, gdyż chodzi tu o włamanie się na konto bankowe i kradzież na kwotę 500zł !!!!! jak ktoś kojarzy ten e-mail proszę o kontakt, proszę o pomoc może ktoś kojarzy tą osobę.
A niby jak ukradł pieniądze? Zgadł kod do przelewu?
(03-05-2013 08:53)Twister1992 napisał(a): a mogę wiedzieć ile masz refków i na jakim koncie?
narazie mam 100 refow na koncie standard , planuje za pare dni dokupic znowu 100 apo tem za tydzien kolejne 100 , czyli pomnozyc razy 3 dochody , jak narazie neobux nalicza ladnie i pieknie klika 70 refow srednio 40- 45 regularnie co dziennie m, robie sobie sam dziennie statystyki refow kto kiedy , jak czesto klikaja i ile dziennei przynosza i chodzi tu jak wymieniac refy , ktos pisal ze te ktore wogole nie klikaja to nie ruszac tylko te ktore klikaja nie regularnie?
ma ktos pomysl jak to zrobic zeby nie przeplacic ?
wczoraj wymienilem jednego pajaca ktory nie kliknal od poczatku ani razu czyli 8 dni,ale rezerwowy na razie tez nie kliknal czyli nie zwraca sie
Wczoraj ogólnie chyba jakiś dobry dzien bo mialem 1.92 a mam już 2 paczki czyli 200 refów także zarobili ok. 1.9$ . Dzisiaj mam już 1.06 - według przewidywań idą na 1.8 ...