Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
RE: Cebulowanie na aliexpress przez aplikacje mobilną kupony 4/4.01 Dolary
Sprawdź:
Wszystkie konta jakie teraz robię dostają kupony, ale przy próbie płatności, nawet jak wybieram inna niż karta, dostają flagi i nie mogę zapłacić. Próbowałem na żonę, inne ip, modyfikowałem adres przez dodawanie kropek/zmieniona kolejność ale nie pomaga czy ktoś wcześniej spotkał się z tymi flagami bo przejrzałem cały wątek wczoraj, ale jakoś nie przypominam sobie.
RE: Cebulowanie na aliexpress przez aplikacje mobilną kupony 4/4.01 Dolary
(09-01-2017 12:59)magicv napisał(a): Wszystkie konta jakie teraz robię dostają kupony, ale przy próbie płatności, nawet jak wybieram inna niż karta, dostają flagi i nie mogę zapłacić. Próbowałem na żonę, inne ip, modyfikowałem adres przez dodawanie kropek/zmieniona kolejność ale nie pomaga czy ktoś wcześniej spotkał się z tymi flagami bo przejrzałem cały wątek wczoraj, ale jakoś nie przypominam sobie.