Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Odpowiedz 
Recyclix.com - ROI 8-14% miesięcznie - polska zarejestrowana firma

Autor Wiadomość
RE: Recyclix.com - ROI 8-14% miesięcznie - polska zarejestrowana firma
Sprawdź:
@RafalKrzysiak podziękował Wink

Kod rabatowy SeoHost.pl - 30%
Z planów wynika, że można jeszcze sporo zarobić, a w październiku 2018 się zobaczy. Te plany równie dobrze do tego czasu mogą się jeszcze pozmieniać.

devilll, dumny członek http://zarabiam.com od Oct 2011.
Uaktualnienie na stronie - https://recyclix.com/news/recyclix-becomes-a-trademark

Wypłata po 36 godzinach od zlecenia:

[Obrazek: rec.jpg]
Panowie, jak to jest z wypłacaniem korzystając z tego bonusu 20Euro? Obecnie cykl mi się skończył i na koncie mam 60eurosów, na pewno muszę wpłacić 20euro, aby móc wypłacić całość. I stąd moje pytanie - wpłacam dodatkowe 20euro, w sumie będę mieć 80euro i mogę to wypłacić wtedy? To by było za piękne, więc co robić?
Wpłać, zatwierdzą i wypłać. Po prostu.

Glosy: Shejker (+1)
https://bitcointalk.org/index.php?topic=...sg17189816

Innymi słowy, RecyClix to ponziak.

GreenVolume, dumny członek http://zarabiam.com od Dec 2015.
(14-12-2016 23:06)Shejker napisał(a):  Panowie, jak to jest z wypłacaniem korzystając z tego bonusu 20Euro? Obecnie cykl mi się skończył i na koncie mam 60eurosów, na pewno muszę wpłacić 20euro, aby móc wypłacić całość. I stąd moje pytanie - wpłacam dodatkowe 20euro, w sumie będę mieć 80euro i mogę to wypłacić wtedy? To by było za piękne, więc co robić?

Jak wpłacisz 20€, to będziesz musiał kupić za nie śmieci, nie możesz ich wypłacić.
Już dawno zmieniły się zasady i żeby wypłacić, trzeba wpłacić. Ale myśląc logicznie, to gdyby wszyscy mogli wypłacić pomnożone bonusowe 20€ nic nie wpłacając, to firma zbankrutowała by, bo było ok 1 mln użytkowników, razy 20€...
A tak można zobaczyć jak to działa na bonusowych 20€ i potem wrzucić coś swojego
Cytat:Jak wpłacisz 20€, to będziesz musiał kupić za nie śmieci, nie możesz ich wypłacić.
Zapominasz że On już zrobił cykle i to co wpłaci jest na inwestycje ale urobił co trzeba i to może wypłacić... więc całości nie wiem czy wypłaci - wypłaci urobek, nie wiem czy to co wpłaci od razu może, a to co pracuje wiadomo 25% udziałów pewnie ma więc tyle z tego. Wpłaci i wypłaci na pewno a reszta nawet bez zmieniania się jest stała - od początku to co pracuje wypłacane jest jeśli pamiętam w wysokości udziału.

(17-12-2016 19:21)rachman napisał(a):  
Cytat:Jak wpłacisz 20€, to będziesz musiał kupić za nie śmieci, nie możesz ich wypłacić.
Zapominasz że On już zrobił cykle i to co wpłaci jest na inwestycje ale urobił co trzeba i to może wypłacić... więc całości nie wiem czy wypłaci - wypłaci urobek, nie wiem czy to co wpłaci od razu może, a to co pracuje wiadomo 25% udziałów pewnie ma więc tyle z tego. Wpłaci i wypłaci na pewno a reszta nawet bez zmieniania się jest stała - od początku to co pracuje wypłacane jest jeśli pamiętam w wysokości udziału.

Depozyt ląduje na lewym balansie i z niego nie można wypłacić tylko kupić. A zakupem kilka razy obróci i dodatkowo zarobi. Zarobi 14% co 5 tyg. Ewentualnie zreinwestuje całość i po 4 cyklach sprzeda śmieci i będzie na niewielkim plusie. Innego wyjścia nie ma, żeby wypłacić
@todek78 on napisał przecież że urobił już 60 ojro bez wpłacania więc nie kręć że musi coś jeszcze urabiać... ma 60 a 20 na wypłatę wystarczy więc nie zaciemniaj sprawy. 60 wypłaci a wpłacone 20 wrzuci by pracowało... To popracuje do końca i sobie wypłaci znów. I tak na duży plus jest.

Odpowiedz