Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
RE: Tanieaukcje.com - Program partnerski (50% za lead / lub 5 gr. za klik)
(01-01-2015 22:37)aero2 napisał(a): Zmieniłem na kliknięciach, a ktoś wpłacił 25 zł.
Ja dalej nie mogę ogarnąć jak można wybierać rozliczenia za kliki... Przecież to oczywiste, że albo zarobisz dużo więcej na zyskach, albo mało na zyskach w momencie gdy na klikach nie dostaniesz wypłaty.
(01-01-2015 22:41)czlowien napisał(a):
(01-01-2015 22:37)aero2 napisał(a): Zmieniłem na kliknięciach, a ktoś wpłacił 25 zł.
Ja dalej nie mogę ogarnąć jak można wybierać rozliczenia za kliki... Przecież to oczywiste, że albo zarobisz dużo więcej na zyskach, albo mało na zyskach w momencie gdy na klikach nie dostaniesz wypłaty.
Na klikach można zarobić. Robisz konto, dobijsz na klikach do wypłaty i potem robisz kolejne konto. Pierwszą wypłate wypłacają nawet jak jest tylko 0.01 gr średniego zysku
(01-01-2015 22:44)Koja napisał(a):
(01-01-2015 22:41)czlowien napisał(a):
Na klikach można zarobić. Robisz konto, dobijsz na klikach do wypłaty i potem robisz kolejne konto. Pierwszą wypłate wypłacają nawet jak jest tylko 0.01 gr średniego zysku
No to i tak jest bez sensu, bo promując normalnie (nawet na spamie) więcej zarobisz bez naciągania, na zyskach
A przez takie coś TanieAukcje mogą szybciej stać się scamem, w ogóle nie wiem po co dali możliwość rozliczenia za kliki.
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 01-01-2015 22:49 przez czlowien.)
Na kliknięciach jadę, bo póki co mam średnią pozwalającą na to, wpłaty były ostatnio małe lub wcale, na chwile sobie zmieniłem jak widać nie zawsze warto.
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 01-01-2015 22:53 przez aero2.)