Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
RE: [PŁACI !] ! PTCircle 1$ dziennie z własnych klików
Sprawdź:
(06-09-2014 13:38)domell napisał(a): No widzisz tobie się udało zlecić i dostałeś po paru minutach a mnie się też udało tyle że od 2 dni jej nie dostałem. Takie to pseudo "instant" chyba na zasadzie chybił trafił. Ja nie dostałem i śmiem twierdzić że nie ma żadnego instant. A nie dość że człowiek siedział jak głupi i polował to jeszcze zaraz się może okaże że ta też zostanie anulowana jak dwie poprzednie. Ja już tam nawet nie klikam bo to się mija z celem jeszcze jak dla każdego po 100 reklam Chcę wypłacić tylko to co się uzbierało ale wydaje mi się że to i tak nierealne.
Pisze ,że 50% instant; chociaż mają usprawieldiwienie2
To o której w końcu trzeba zlecić wypłatę żeby się udało ? Kiedy bym nie wszedł to payouts disabled (ale o 00:00 i 00:01 nie próbowałem) Już nawet na tym instant mi nie zależy tylko żeby to się ruszyło jakkolwiek. A nie klikam, nabijam, a wypłacić nie mogę - bez sensu.
A z tymi 100 reklamami zamiast 15 to wg mnie wałek, bo (na przykładzie Hydro) wcześniej za 15 było 0,84$ a teraz za ok. 100 jest 2,6$. A powinno analogicznie: 0,84$ x 6 = 5,04$/90 reklam.
A kto tu jeszcze klika. Widać że to już jeden wielki syf. Z powrotem manually instantly
Bajzel taki że głowa boli. Wchodzisz w rented referrals jest dalej że 5$ wynajęcie wchodzisz w upgrade konta jest że 1$. Nie ma teraz w ogóle możliwości wynajęcia referrali na Protium ani bonusa który teraz też jest 1$
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 07-09-2014 15:38 przez domell.)
I tak oto jeden z najlepszych buxów w jakich działałem okazał się klapą 2 Nieudolność i chciwość admina naprawdę dobija Forum nadal usunięte co by to się ludzie nie żalili nie ma to jak być odpowiedzialnym człowiekiem
PS. jeśli ktoś szuka ogarniętego buxa w którym można zarobić bez inwestycji - z inwestycją również, ale więcej (aktualnie inwestycja 8 EUR po miesiącu daje ponad 17 EUR) i można normalnie wypłacać i wypłaty są przeprowadzane sprawnie i szybko - zapraszam do sygnatury.
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 07-09-2014 17:27 przez MindRoller.)