Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Odpowiedz 
Recyclix.com - ROI 8-14% miesięcznie - polska zarejestrowana firma

Autor Wiadomość
RE: Recyclix.com - ROI 8-14% miesięcznie - polska zarejestrowana firma
Sprawdź:
Cytat:sprawdzony świeży rev share obecnie uderzyć
??? świeży i sprawdzony? to się gryzie wg mnie ale to moje zdanie tylko. Świeży nie jest sprawdzony tylko jest szansa że pożyje... chociaż spotkałem już takie co właśnie padały od razu bo były tworzone by nałapać i uciekać...

Kod rabatowy SeoHost.pl - 30%
A masz jakiś dokładnie na myśli? Smile też mi się wydaje że świeży nie znaczy sprawdzony, ale może się mylę bo narazie tylko czytam i obserwuje te tematy
Przyłączam się do pytania hej
(24-11-2016 00:46)1nw35t0r napisał(a):  Przyłączam się do pytania hej

Do którego pytania ?
Jeśli masz na myśli inne programy - to jest temat poświęcony REcyclix a nie innym programom.
@mojbiznes masz rację. Niestosowne pytanie w tym temacie. Dopiero zaczynam
ogarniać to forum. Wybaczcie świeżakowi
(23-11-2016 19:21)rachman napisał(a):  
Cytat:sprawdzony świeży rev share obecnie uderzyć
??? świeży i sprawdzony? to się gryzie wg mnie ale to moje zdanie tylko. Świeży nie jest sprawdzony tylko jest szansa że pożyje... chociaż spotkałem już takie co właśnie padały od razu bo były tworzone by nałapać i uciekać...

Świeży pod względem czasu działania bo revshare/hyip może spokojnie działać przez rok, a sprawdzony jest pod względem działania systemu, naliczeń, wypłat, komunikatywności adminów, zaangażowania w program. Oczywiście nie chodzi o recyclix, ale odpowiadam co to według mnie oznacza w przypadku konkretnego programu o którym tu mówił Rafi.
Glosy: AleksandraN (+1)
Trzecia wypłata z listopada:

[Obrazek: rec.jpg]

Czekałem niecałe dwa dni.
Recyclix. Zapraszam na
[email protected] . Pomoge, odpowiem na pytania.
Widzieliście info po zalogowaniu o wielkich planowanych zmianach? Nie bardzo szprecham po inglisz więc nie wiem czy wszystko dobrze zrozumiałem - jak ktoś dobrze rozumie po angielsku proszę o streszczenie. Wygląda na to że kończyć się będzie zarabianie w dotychczasowy sposób Undecided

Kod rabatowy SeoHost.pl - 30%
(04-12-2016 01:15)rachman napisał(a):  Widzieliście info po zalogowaniu o wielkich planowanych zmianach? Nie bardzo szprecham po inglisz więc nie wiem czy wszystko dobrze zrozumiałem - jak ktoś dobrze rozumie po angielsku proszę o streszczenie. Wygląda na to że kończyć się będzie zarabianie w dotychczasowy sposób Undecided

Zamieściłem na swoim blogu streszczone tłumaczenie odnośnie przyszłych zmian w Recyclix:
http://rafalkrzysiak.pl/recyclix-nowe-st...-rok-2017/
Glosy: rachman (+1)
Odpowiedz