Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
RE: DigAdz - ROI 150% - Revenue Share [Pre-Launch]
Widzę wszyscy są już nastawieni, że "To KONIEC. Serwis upadł". Moim zdaniem, 3 stycznia ruszy i będzie jeszcze długo na rynku jednym z lepszych. Mają problemy, to normalne, przy takich liczbach użytkowników więc sądzę, że chcą zrobić wszystko dobrze aby potem nie było jak na niektórych serwisach, że "strona wiecznie zamula".
@up
Szkoda tylko, że codziennie zaliczenia spadały o ok 10% Ja się cieszę, że dzień przed wyłączeniem udało mi się wypłacić zarobione pieniądze i jestem na +
Ja myślę, że program tez jeszcze pokaże na co go stać i wszystko jeszcze przed nami. Admin strasznie zorganizował te prace nad stroną i mam tylko nadzieję, że po jutrzejszym ewentualnym starcie ruszy to z kopyta mocno.