Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Sejfik.com - [Dowody wypłat, Porady, Opinie] SERWIS WYPŁACA OD PONAD 10 LAT!» Zaufaj doświadczeniu! Serwis od 10 lat niezmiennie stabilny finansowo! Najwięcej metod zarabiania w jednym serwisie!
RE: Sejfik (Get-Paid)- Dowody wypłat, Opinie użytkowników, Porady jak zarabiać więcej
Sprawdź:
Mam pytanie odnośnie gry orzeł i reszka. Na stronie jest napisane:
Cytat:Gra służy tylko do zabawy. Nie jest i nie powinna być traktowana jako główne źródło dochodów w programie dlatego przy wypłacie suma wygranych nie może przekraczać zarobków normalnych (stosunek nie może przekraczać 1:2).
A co jeśli będę grał na same punkty i później sprzedam je na przykład dla MrocznyKill, w takim przypadku również nie otrzymam zapłaty?
RE: Sejfik (Get-Paid)- Dowody wypłat, Opinie użytkowników, Porady jak zarabiać więcej
(11-01-2014 00:50)Nupek369 napisał(a): Mam pytanie odnośnie gry orzeł i reszka. Na stronie jest napisane:
Cytat:Gra służy tylko do zabawy. Nie jest i nie powinna być traktowana jako główne źródło dochodów w programie dlatego przy wypłacie suma wygranych nie może przekraczać zarobków normalnych (stosunek nie może przekraczać 1:2).
A co jeśli będę grał na same punkty i później sprzedam je na przykład dla MrocznyKill, w takim przypadku również nie otrzymam zapłaty?
Radze abyś skupił się na metodach z zakładki "zarabiaj" a gry traktował jak traktować się powinno czyli jak rozrywkę nie ma co prowokować
Świetna promocja dla promujących ptp nie tylko ptp sejfika
Kupując tą kampanie za 8.01zł dla linku PTP EXTRA Sejfika (link nr 2). Po zakończeniu Kampanii nabije nam kredytek o wartości ~13.35zł czyli ~5.34zł zysku
(17-01-2014 21:31)prymul1 napisał(a): MrocznyKILL mam pytanie odnośnie konkursu aktywności globalnej. Jakie akcje są najlepiej punktowane w tym konkursie?
Niestety nawet jako moderator nie znam punktacji poszczególnych aukcji z wiadomych przyczyn. Lecz z własnego doświadczenia wiem że poleceni muszą być dobrze punktowani bo pewnie dzięki ich zdobywaniu jestem na takiej pozycji.
(17-01-2014 18:20)ismeriun napisał(a): czy ktoś korzysta z probanera? Na co można wykorzystać bpunkty?
BPpunkty może wymienić jedynie na reklamę swojego banera ewentualnie można je odsprzedać na aukcji.