Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
RE: Skyllex Ltd - legalna firma inwestycyjna z Australii
Mi minie 24h od zlecenia wypłaty za 2 godziny, ale wiem, że już dużo osób czeka grubo ponad 24h, niestety chyba można się pożegnać z pieniążkami powoli . Niestety strata na ten moment, zabraklo 7 dni do wyciagnięcia wkładu ;\
To jako alternatywę dla btc muszę ustawić coś innego. Który procesor polecacie? Ważne żeby było za darmo albo tanio, najmniejszy problem z wypłatą na konto ewentualnie na paypal.
Nie wiem czy widzieliscie wczorajsze Info w skrzynce na Skyllex . Jeśli nie wrzucam przetłumaczone translatorem :
" Admin 03/19/2017 15:33
Ze względu na fakt, że w piątek i sobotę przeprowadziliśmy zaplanowane prace techniczne na miejscu w celu uniknięcia nieprawidłowych lub nieprawidłowych prac systemu płatności - wyłączamy się na czas. Wypłata robocza. W związku z tym przepisy zostały naruszone. Z naszej strony przepraszamy, praca została skorygowana, wszystko zostało ustalone, płatności są włączone. Poczekaj, proszę.
Dziękujemy za zrozumienie, Z poważaniem, zespół wsparcia Skyllex."
Mam nadzieję ,że się szybko ogarną . Faktycznie cena BTC też może miec wpływ na to jak szybko następują wypłaty. Podejrzewam ,że wiecej osób teraz chciało wypłacic w BTC licząc na dodatkowy zarobek po wzroście kursu.
Ponoc ludzie na advcasha dostają wypłaty w miare szybko. Ogolnie obiło mi isę o uuszy że ktoś dostał dziś 3k$ w btc wypłatę więc moze bedzie ok jeszcze