Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
RE: Bukmacherka - czyli jak zarobić nawet do 500 zł dziennie ! v2
Sprawdź:
(20-09-2014 10:17)Hattrick napisał(a): Widzę że tu sami milionerzy - płacić za jakiś wariant progresji gdy samemu można takich wariantów wymyślić ze 100 w 5 minut....
to jak wymyślisz wariant progresywny co daje 100 % zysku to napisz do mnie zapłace ci 100 zł za niego
Cytat:Przecież ja nikogo nie zmuszam do zakupu, jak ktoś sie nie zna na buku to dla niego ten poradnik będzie bardzo dobrym rozwiązaniem.
Progresja bardzo dobrym rozwiązaniem? - nie ma gorszego.....
Cytat:to jak wymyślisz wariant progresywny co daje 100 % zysku to napisz do mnie zapłace ci 100 zł za niego
Jak chcesz zarabiać kokosy grając progresją (do tego pewnie jakieś przypadkowe zdarzenia) to życzę ogromu szczęścia przez długi czas..... i mocnego serca.....
(20-09-2014 10:39)Hattrick napisał(a):
Cytat:Przecież ja nikogo nie zmuszam do zakupu, jak ktoś sie nie zna na buku to dla niego ten poradnik będzie bardzo dobrym rozwiązaniem.
Progresja bardzo dobrym rozwiązaniem? - nie ma gorszego.....
Cytat:to jak wymyślisz wariant progresywny co daje 100 % zysku to napisz do mnie zapłace ci 100 zł za niego
Jak chcesz zarabiać kokosy grając progresją (do tego pewnie jakieś przypadkowe zdarzenia) to życzę ogromu szczęścia przez długi czas..... i mocnego serca.....