Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Odpowiedz 
Ask.fm Bot

Autor Wiadomość
RE: Ask.fm Bot
Sprawdź:
Dzięki przyda się Big Grin
bartek.

Nie poprawne dane wyskakują Ci jak dostaniesz bana. Za każdym razem sprawdzam i zawsze tak jest. Rób nowe konta.
Ztestowałem. Bot działa. Faktycznie wolno nabija spam. Mimo wszystko rep się należy za darmową wrzutęSmile.
Czy po tej dzisiejszej zmiane bot omija captche?

Lipko111, dumny członek http://zarabiam.com od Feb 2013.
Bot nie omija capatchy.. Smile
Nie było na asku akurat zabezpieczen pare dni, teraz juz jest normalnie.
Jesli nie masz bota z auto capatchą, to musisz przepisywać kody.
Witam, założyłem konto żeby opisać mój problem który mnie męczy od 2 dni.
Otóż pierw zacznę od tego, żę chciałbym dać 100% pozytyw dla autora tego Bot'a jest naprawdę super! Wink
Dobra opisz mój problem:
- Pobrałem program, wszystko normalnie działało przez jakieś 4 dni, łącznie udało mi się wysłać ok. 4000 pytań. Na następny dzień włązam program... a tutaj, co? Bardzo dziwne zachowanie, jakoś szybciej zaczęły wysyłać się pytania kilka użytkowników aska dostało po 2 razy to samo do tego zaczęło mi pisać (w lewym dolnym rogu) ''Omijanie Captchy'' co trwa bez końca, wysłał 10 pytań i zaczęło mi się to wyswietlac Sad
A byłem taaaki baaardzo zadowolony, bardzo proszę o szybką pomoc bo nie potrafie sobie sam z tym poradzić Sad
Z góry dziękuję za pomoc, pozdrawiam Smile
Witam. Bocik mi działał super. To musze przyznać. Natomiast byłem zmuszony do formatowania kompa i po formacie zaczęły się pewne problemy z bocikiem...

[Obrazek: un0mxhual3u0.jpg]

Czy ktoś mógłby mi wytłumaczyć o co chodzi w danym błędzie? Smile
Jakby tylko szybciej wysylal ;p
A więc ktoś coś wie na temat wyżej ukazanego błędu? Smile
(25-12-2014 23:49)morelsonck napisał(a):  Witam. Bocik mi działał super. To musze przyznać. Natomiast byłem zmuszony do formatowania kompa i po formacie zaczęły się pewne problemy z bocikiem...

[Obrazek: un0mxhual3u0.jpg]

Czy ktoś mógłby mi wytłumaczyć o co chodzi w danym błędzie? Smile

Masz zainstalowanego net frameworka 4?
Odpowiedz