Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Ankieta: Przenosimy do scamu/nie?
Ankieta jest zamknięta.
Tak 59.78% 55 59.78%
Nie 40.22% 37 40.22%
Razem 92 głosów 100%
*) odpowiedź wybrana przez Ciebie [Wyniki ankiety]

Wątek zamknięty 
FG scam? (Zaległe nagrody)

Autor Wiadomość
RE: FG scam? (Zaległe nagrody)
Sprawdź:
Trzeba chyba zasłużyć sobie na odpowiedź...
(25-08-2014 11:35)MoniaiKrzys napisał(a):  Trzeba chyba zasłużyć sobie na odpowiedź...

Skończ p**rd**ić 4 pokerface
Glosy: biger (+1)
(25-08-2014 11:21)Zordi napisał(a):  Fajnie tylko szkoda, że trzeba czytać każdy post by akurat przeczytać ten w którym piszesz napiszcie jeszcze raz w sprawie zaległych nagród .

Mam nadzieję, że długo nie będę czekał na emaila. Na poprzedniego czekam miesiąc.

Wyślij jeszcze raz maila
Zuhsm...Na **** obiecujesz jak i tak nie odpowiadasz na maile.Ostatnio napisałem maila "brak nagrody-reklamacja" Na pewno go przeczytałeś i olałeś albo nawet nie chciało Ci się przeczytać.Więc po cholerę piszesz że odpisujesz na wszystkie maile jak i tak nie odpisujesz...Czekam od 1 lipca na nagrodę i dalej nie widać nawet odpowiedzi nagroda miała być wysłana w poniedziałek tydzień temu bo tak napisałeś.Ale oczywiście zakładam że nie została wysłana skoro nie chce Ci się nawet odpisać na głupiego maila.Wszystkich olewasz i zawsze się wykręcasz jakimiś postami, w których coś obiecujesz a i tak tego nie robisz...Ciekawe czy wysłałeś już nagrody z ostatniego restocka miało być 5 dni na wysyłkę nagród czekam na pena 8GB i żelki.Żelki może dostanę ale pena z konkursu sms jak nie było tak nie ma Big Grin No chyba że wyślesz wszystko razem lub "wysłałeś".
(25-08-2014 11:41)Hajtowy napisał(a):  
(25-08-2014 11:35)MoniaiKrzys napisał(a):  Trzeba chyba zasłużyć sobie na odpowiedź...

Skończ p**rd**ić 4 pokerface

Przeczytaj sobie definicję ironii przed napisaniem czegokolwiek
Zuhsm, rozumiem, że można nie mieć czasu, ale do cholery jak piszesz tutaj w temacie, że ludzie mają pisać w sprawie zaległych nagród albo "chętni" do pomocy mają się zgłaszać to z łaski swojej poświęć się i zajmij się tą sprawą raz a porządnie...

Takie odkładanie na później tylko pogarsza sprawę, nie mówiąc już tutaj o lekceważeniu swoich użytkowników, ale przede wszystkim lekceważeniu drugiej osoby...
To nie jest w porządku.
Glosy: KungFuPanda (+1)
Jednak chyba mój temat nic nie pomógł - dalej nasz admin nie chce się zająć stronką Sad Ponawiam prośbę przeniesienia do scam @[Admin].
Glosy: majeros (+1), KungFuPanda (+1)
napisałem jeszcze raz no ale najlepsze jest to, że na jakieś błędy od razu odpiszę w ten sam dzień a na to brak słów.... Więc czyta i tylko olewa..... Dziś znów zero info w sprawie wysłanych nagród ? Hmmm ?
(26-08-2014 15:54)Zordi napisał(a):  napisałem jeszcze raz no ale najlepsze jest to, że na jakieś błędy od razu odpiszę w ten sam dzień a na to brak słów.... Więc czyta i tylko olewa..... Dziś znów zero info w sprawie wysłanych nagród ? Hmmm ?

Już pisał, że do dzisiaj wyśle.
Czyli sytuacja się nie zmienia. Możesz sprawdzić w prosty sposób czy czyta e-maile:
http://pcfaq.pl/internet/jak-sprawdzic-c...zeczytany/
Glosy: majeros (+1)
Wątek zamknięty