Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Odpowiedz 
[Zostanę mentorem] / [Szukam mentora] » W tym temacie umieszczamy ogłoszenia poszukiwania mentora lub ogłoszenia chęci zostania mentorem

Autor Wiadomość
RE: [Zostanę mentorem] / [Szukam mentora]
Sprawdź:
Poszukuję mentora! Mam duzo czasu i nawet spore doswiadczenie ale moje nisze sie wypalily ;/ rejestruje sie z refa
Szukam mentora, chętnie zarejestruje się z refa
Szukam mentora

... który podpowie mi gdzie promować oferty dotyczące spotkań sportowych (jak gala polsatu itd...) jestem gotów zarejestrować się na freebiz

Mam już swoje stałe dochody (~800zł/mc) z eforsy więc nie będę żółtodziobował
Na freebiz nie ma refów ;p

Glexab, dumny członek http://zarabiam.com od Apr 2013.
Szukam mentora, mam doświadczenie w PPA, szukam kogoś kto mnie wprowadzi w eForse.
Natknąłem się ostatnio w internecie na stronkę firesub a poźniej na tą stronę. Poczytałem i wiem o co chodzi ale... nigdy nie zarabiałem w internecie (tylko w MLM, agencji reklamowej). Jestem zupełnie nowy w tym temacie ale bardzo szybko się uczę i szukam wielu nowych rozwiązań. Czy jest tutaj jakaś osoba która zostałaby moim "mentorem"? Smile
Mój nr gg 6913447
Szukam mentora. Dużo wolnego czasu.
Szukam mentora, doświadczenie w ppa, dość duże zarobki. Jestem ogarnięty, nie truję dupy. Najlepiej skype: szymrak
Witam.
Poszukuję mentora który choć trochę wytłumaczy mi o co w tym chodzi. Niestety moja wiedza jest bardzo niska lecz szybko się uczę !
Szukam mentora który pomoże w zarabianiu na eforsa Tongue
Kiedyś zarabiałem na Instanter (subSMS) oraz FireCash. W pierwszym przypadku jakieś 1500 złotych, a w drugim około 300$ zostało przeze mnie wypłacone. Wszystko zarobione za pomocą FB (nie mam już żadnego FP - po za jakimś tam z 5000 like).

Kontakt za pomocą PW Smile
Odpowiedz