Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Odpowiedz 
Jaki najlepszy płatny skracacz linków?

Autor Wiadomość
RE: Jaki najlepszy płatny skracacz linków?
Sprawdź:
Dziwię się tylko, że adf.ly tyle lat już działa i kasę mają, a nie mogą zrobić statystyk zarobków jak w shorte.st od razu widać po wejściu.
Adult.xyz - pod content ero, sprawdźcie Smile
Przepraszam za odkopanie tematu, ale nie chcę zakładać nowego, który tyczy się tej samej tematyki.
Chciałbym zacząć zarabiać na skracaniu linków, ale nie mogę nigdzie w sieci znaleźć stawek wypłat.
Jak to wygląda na tę chwilę w roku 2017? który z skracaczów jest najlepszy?
(13-03-2017 01:53)Persona napisaÅ‚(a):  Przepraszam za odkopanie tematu, ale nie chcÄ™ zakÅ‚adać nowego, który tyczy siÄ™ tej samej tematyki.
Chciałbym zacząć zarabiać na skracaniu linków, ale nie mogę nigdzie w sieci znaleźć stawek wypłat.

Jak dla mnie adf.ly, stawki zależą od dnia, ale mam śrendio 1,30$ za 1000 wejść, liczy chyba 6 wejść z jednego ip, spoko jest też bc.vc, tu liczy z jednego ip, stawki około 4$ za 1000 wejść, z bc.vc miałem problem z pierwszą wypłatą, ale jak opieprzysz ich na supporcie to zaczną normalnie wypłacać
Glosy: Persona (+1)
(14-03-2017 21:13)broui napisaÅ‚(a):  
(13-03-2017 01:53)Persona napisaÅ‚(a):  Przepraszam za odkopanie tematu, ale nie chcÄ™ zakÅ‚adać nowego, który tyczy siÄ™ tej samej tematyki.

Jak dla mnie adf.ly, stawki zależą od dnia, ale mam śrendio 1,30$ za 1000 wejść, liczy chyba 6 wejść z jednego ip, spoko jest też bc.vc, tu liczy z jednego ip, stawki około 4$ za 1000 wejść, z bc.vc miałem problem z pierwszą wypłatą, ale jak opieprzysz ich na supporcie to zaczną normalnie wypłacać

Dzięki za odpowiedź.
Założyłem konto na adf.ly i shorte.st- zobaczymy który lepiej wypadnie Big Grin
(14-03-2017 22:01)Persona napisaÅ‚(a):  
(14-03-2017 21:13)broui napisaÅ‚(a):  

Dzięki za odpowiedź.
Założyłem konto na adf.ly i shorte.st- zobaczymy który lepiej wypadnie Big Grin

U mnie shorte.st bardzo słabo, wychodzi mniej niż 0.50$ za 1000 wejść, ale jak potestujesz to zdaj raport z shorte.st'a Tongue
U mnie coinurl daje całuję czas kasę mimo że ostatni raz spakowane chyba że dwa lata temu

Wysłane z mojego SM-A310F przy użyciu Tapatalka
Ady.fly
https://paylinks.pl/
Odpowiedz 

Podobne wÄ…tki
Wątek: Autor Odpowiedzi: Wyświetleń: Ostatni post
  Skracacz linków z zarabianiem vectorass 2 1,481 23-12-2025 22:28
Ostatni post: osob
  Jaki program opanować żeby mieć dużo ofert pracy? cezar78 10 3,342 11-05-2023 14:23
Ostatni post: Marcelo31
Question Jaki agregator płatności dla osoby fizycznej? Xaypadre 4 3,683 01-11-2021 10:13
Ostatni post: zelipapa123
  Skracacz linków w 2021 roku Shimeon 2 2,489 11-10-2021 17:45
Ostatni post: Shimeon
  Jaki obecnie najpopularniejszy serwis do klikania? itmaster 1 3,199 05-09-2021 13:13
Ostatni post: aloks1945

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: