Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Dziwię się tylko, że adf.ly tyle lat już działa i kasę mają, a nie mogą zrobić statystyk zarobków jak w shorte.st od razu widać po wejściu.
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 09-12-2014 09:46 przez aero2.)
Przepraszam za odkopanie tematu, ale nie chcę zakładać nowego, który tyczy się tej samej tematyki.
Chciałbym zacząć zarabiać na skracaniu linków, ale nie mogę nigdzie w sieci znaleźć stawek wypłat.
Jak to wygląda na tę chwilę w roku 2017? który z skracaczów jest najlepszy?
(13-03-2017 01:53)Persona napisał(a): Przepraszam za odkopanie tematu, ale nie chcę zakładać nowego, który tyczy się tej samej tematyki.
Chciałbym zacząć zarabiać na skracaniu linków, ale nie mogę nigdzie w sieci znaleźć stawek wypłat.
Jak dla mnie adf.ly, stawki zależą od dnia, ale mam śrendio 1,30$ za 1000 wejść, liczy chyba 6 wejść z jednego ip, spoko jest też bc.vc, tu liczy z jednego ip, stawki około 4$ za 1000 wejść, z bc.vc miałem problem z pierwszą wypłatą, ale jak opieprzysz ich na supporcie to zaczną normalnie wypłacać
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 14-03-2017 21:13 przez broui.)
(13-03-2017 01:53)Persona napisał(a): Przepraszam za odkopanie tematu, ale nie chcę zakładać nowego, który tyczy się tej samej tematyki.
Jak dla mnie adf.ly, stawki zależą od dnia, ale mam śrendio 1,30$ za 1000 wejść, liczy chyba 6 wejść z jednego ip, spoko jest też bc.vc, tu liczy z jednego ip, stawki około 4$ za 1000 wejść, z bc.vc miałem problem z pierwszą wypłatą, ale jak opieprzysz ich na supporcie to zaczną normalnie wypłacać
Dzięki za odpowiedź.
Założyłem konto na adf.ly i shorte.st- zobaczymy który lepiej wypadnie
Dzięki za odpowiedź.
Założyłem konto na adf.ly i shorte.st- zobaczymy który lepiej wypadnie
U mnie shorte.st bardzo słabo, wychodzi mniej niż 0.50$ za 1000 wejść, ale jak potestujesz to zdaj raport z shorte.st'a