Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
(28-12-2013 14:40)Sloniasek napisał(a): Podobno ten Vex ma zaraz robić backupa.
backup pewnie z przed tygodnia hahahahah
łooo a ja nie zlecałem, bo mówię, że teraz święta i wypłaty mają być w nowym roku, a teraz tego salda nie ma nigdzie, przynajmniej zwykły użytkownik nie widzi. a to przywracanie ciekawe jak działa..
Mam to samo nie zlecałem od 24 grudnia bo skoro wypłaty po nowym roku to co mi z tego kiedy zlecę ^^ Będzie ciekawie..
(28-12-2013 17:07)sqmany napisał(a): @[Pawlak093]
Ja myślę ,że będzie to backup z godziny jak nie kilku minut przed rozpoczęciem się problemu.
skąd wiesz kiedy admin zrobił ten backup? Chyba, że jest automatyczny co np. 24h czy kilka godzin
wczoaj mialem przez tym calym BUGIEM 20 leadow okolo, dzisiaj mam 21 i mam tylko 150zl na koncie (ktore mialem juz wczesniej......) brakuje jakichs 200 - 300zl ........ Naprawcie to. w statystykach niby pisze, ze wczoraj mialem 1 leada, a dzisiaj na 15 wejsc mam 21 reje z konwersja 125?! wtf