Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Czyli zaufalas mi jednak z tymi Knicksami mam nadzieje, ze nie pozalujemy. Wreszcie by sie przydala wygrana bo smutno tak jak caly czas dostaja po dupie
Mam wykupiony league pass na nba.com i mam mecze za darmo wiec nie za bardzo wiem gdzie mozesz obejrzec zeby jakosc lepsza byla na buku ewentualnie na bet365 na pewno jest tranamisja ale jesli masz na bahu to nie jestem pewny. Ewentualnie wpisz w google new york knicks washington wizards live stream i powinno cos byc
Mozliwe ze dadza chociaz dziwne ze w ogole nie ma. Oj dzisiejsza nocka zaboli bo Philadelphia gra slabo ale Indiana po prostu ssie i juz dala sobie rzucic 40 punktow. Hibbert slabiutko a George zupelne dno gra. 7
punktow, 0 zbiorek i asyst. Masakra kompletna.
Edit: 52:56 do polowy. Eh przypal Hibbert obudzil sie 3 minuty przed koncem 2 kwarty a George gra mecz zycia 10-0-0. Masakra naprawde
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 24-11-2013 02:17 przez mareczek.)