Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Odpowiedz 
Zarabiara.pl Ciekawy surf

Autor Wiadomość
RE: Zarabiara.pl Ciekawy surf
Sprawdź:
Macie jakieś alternatywy polskie/zagraniczne płacące na paypal, (pójdzie z refa Smile )
jakis bux/surfer czy cos polecacie pod yt do wysw filmu ? Musze nabic duza ilosc. Xarabiara nie dzala
(02-01-2014 17:16)kamildv5 napisał(a):  Macie jakieś alternatywy polskie/zagraniczne płacące na paypal, (pójdzie z refa Smile )

Tak mamy
Surfowisko szybka wypłata od 10 zł
Surfowisko

Niemiecki ebesucher wypłata szybka od 2 Euro
Ebesucher
ile sie zbiera srednio na ebesucher?

Zobacz komenda na aimbot
Zleciłem wypłatę 20 grudnia, nie miałem wysłanego skanu dowodu. Wysłałem go mailowo ponad tydzień temu wypłaty nie ma do tej pory. Wykonałem zadanie na weryfikacje, ponownie wysyłając skan 3 dni temu, nadal to samo... brak hajsu.
Jeśli chodzi o ebesucher to nie wiem ile średnio, ja zbieram dość szybko parę dni, ale inwestuję w reklamę która się zwraca.
Zapraszam

Napisz na forum zarabiary.

(10-01-2014 21:07)matiss947 napisał(a):  Zleciłem wypłatę 20 grudnia, nie miałem wysłanego skanu dowodu. Wysłałem go mailowo ponad tydzień temu wypłaty nie ma do tej pory. Wykonałem zadanie na weryfikacje, ponownie wysyłając skan 3 dni temu, nadal to samo... brak hajsu.
Długo czekacie na wypłate?

pozdrawiam
Ja wysłałem skan dowodu 20.01 do dziś jest napisane Rozpatrywanie.
Kase zleciłem 09:32:50, 25.01 do dziś oczekująca.
Moim skromnym zdaniem scam.
Ja ostatnią wypłatę zleciłam 25.01 i dostałam za 3 dni tak więc jest ok. Czasem nawet szybciej.
Dowód wypłaty na stronie w podpisie.
Polecam
Odp: Zarabiara.pl Ciekawy surf
Ja z ciekawosci wbilem wczoraj, i sie okazalo ze mam minimum, i zlecilem zobaczymy co to vedzie ^^

Wysłane z mojej L9'tki za pomocą Tapatalk 2 - pisze z tel = brak polskich znakow przy odpowiedziach
Odpowiedz