Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Heh spróbuje bo akurat mam nowy starter który dostałem w czwartek
Kiedyś pamiętam że jeszcze można mieć w starszych telefonach z Java playgg
można fajnie to bugować . Jeżeli się miało oczywiście mniej niż 4.98 jak się nie mylę bo był pakiet przedłużenia playgg na 30 dni
I robiło się tak masz ofertę Rok ważności konta i się ma mniej na koncie niż 4.98 np 3.60 było aby przedłużyć okres korzystania klikało się pakiet na 30 dni za 4.98
wysyłało sms i pisało proszę czekać na potwierdzenie ale już można było zrobić status na dostępny ;] Polecam posiadaczom telefonów z javą.
Nie wierze haha Dzięki Surfer u mnie net nie powala ale zawsze da się coś sprawdzić albo włączyć Enhance,SYV U2bviews. Tylko jedno mnie trochę denerwuje bo się automatycznie rozłącza i połącza i view2 be nie ogląda filmów dalej
Jeżeli 'hurtem' pobierasz 100MB danych to się rozłączy i połączy na nowo.
Jeżeli będą jakieś przerwy, chociażby 30 sekundowe to nie powinien tak często rozłączać.
@TastemanPL takich rzeczy gry i tak na ogół, nie pobiera się na mobilnym internecie. Dodatkowo pobierając z torrentów nie stracisz już pobranej części.
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 03-11-2013 15:05 przez damianus627.)
@TastemanPL pliki pobierane z torrentów przez tego neta na pewno nie zostaną uszkodzone
W chwili gdy net się rozłączy, później odnawia połączenie a torrentowi to nie przeszkadza ;p
(03-11-2013 14:39)TastemanPL napisał(a): Czyli z pobierania partów z gier nici.
Przeczytaj to co napisał Dennisek.
A jeżeli nie pobierasz z torrentów, to pobierz sobie Download Menedżera, który po przerwaniu internetu, wznowi pracę gdy internet będzie połączony, nie tracąc pobranych dotychczas danych.