Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
{Bot}Chomikuj.pl (Spam pw,chomikowe rozmowy oraz automatyczne robienie listy)

Autor Wiadomość
RE: {Bot}Chomikuj.pl (Spam pw,chomikowe rozmowy oraz automatyczne robienie listy)
Sprawdź:
Jest jakaś szansa kupić bota za Sms?
RE: {Bot}Chomikuj.pl (Spam pw,chomikowe rozmowy oraz automatyczne robienie listy)
Sprzedajesz jeszcze?
(07-01-2014 22:43)fusek napisał(a):  Sprzedajesz jeszcze?

Ja osobiście przerzuciłem się na na bota z chomiczkuj. Co prawda płaci się za niego 6 PLN miesięcznie, ale za to bot ten posiada wszystko to co potrzebowałem a Bolo nie chciał w prowadzić w swoim bocie.
Kiedy ja mowilem ze nie chce Wink?? Poprostu konczy mi sie teraz semestr i mam co zaliczac + 3 inne projekty na ktore mam termin . Na kompie spedzam max 30-60 min dziennie Wink Kiedy semestr sie zakonczy i dokoncze inne projekty to zajme sie tym botem . Miedzy innymi autocaptcha , inormacja o captcha przez dzwiek oraz wyswietlenie captchy w innym oknie .
(08-01-2014 02:13)bolo9797 napisał(a):  Kiedy ja mowilem ze nie chce Wink?? Poprostu konczy mi sie teraz semestr i mam co zaliczac + 3 inne projekty na ktore mam termin . Na kompie spedzam max 30-60 min dziennie Wink Kiedy semestr sie zakonczy i dokoncze inne projekty to zajme sie tym botem . Miedzy innymi autocaptcha , inormacja o captcha przez dzwiek oraz wyswietlenie captchy w innym oknie .

Nie odpowiadając na posty z pomysłami zmian, mówisz nam po prostu że nie chcesz ich w prowadzić. Do łamacza captczy dorzuć jeszcze personalizację Smile

Ja już wiem po gg ile czasu spędzasz przy kompie Tongue
GG mam wlaczone non stop poniewaz mam apke na telefonie..
{Bot}Chomikuj.pl (Spam pw,chomikowe rozmowy oraz automatyczne robienie listy)
Wątek został zamnięty oraz przeniesiony do archiwum, ponieważ moderator uznał że temat został wyczerpany bądź rozwiązany lub też nie spełnił warunków regulaminu.

xD
dX