Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Wątek zamknięty 
Zarabiaj z Easysub bez wkładu własnego, od zera

Autor Wiadomość
RE: Zarabiaj z Easysub bez wkładu własnego, od zera
Sprawdź:
czyli min. 20 osob go ma....
Glosy: matek697 (+1)
Może przedstawcie swoje zarobki po tym poradniku, to pomoże nowym przy zakupie pakietu...

Ja się wstrzymam, aby nie psuć opinii dla @Końca, no i poczekam może to się zmieni i się pochwalę moim zarobkiem, narazie nie mam czym
MrGrafi2K, proponowałem Ci zwrot kasy, gdyż nie masz zbyt zapału do pracy i myślisz chyba, że ja bezpośrednio Ci te pieniądze dam.. Jednak to wymaga choć troszeczke czasu.

Licze na poważne współprace, aby dwie strony wyszły na +, a jak widać na przykładach z poprzednich stron- nie jest to problem. Mamy drugi dzień i zwrot.
Info o pakietach itd już wkrótce.
Ale ja nie chcę zwrot kasy, a to ciekawe, 5h spammować i nic nie robię... No ciekawe, ja nic nie mówię poza tym, że nic nie wpada...

Kto pierwszy kupił to fart, sam gdzieś w wątku o easysub wspominałeś, że nisze się wypalają, to ja to powtórzę, kto pierwszy kupi zadowolony Smile

Ja tylko chcę wiedzieć kto ile zarobił dzięki temu poradnikowi
Zakupiłem poradnik i szczerze polecam, już pierwsze leady wpadły, myślę że koszty zwrócą się bardzo szybko. Wink
Cena to nadal 30 zl czy zwiekszyla sie bo juz nie rozumiem Wink? i jaka jest pewnosc ze poradnik zwroci sie, czy nisze ktore dostane bede posiadal tylko ja? i jesli moglbys to wyslij na pm kontakt jakis gg bo moge pisac pm od 40 postow dopiero ;/ a takto jutro bysmy sie dogadali
No jestem ciekaw tego poradnika Wink

deejwid, dumny członek http://zarabiam.com od Aug 2013.
Ja bym nie był ciekaw, dostałem uzupełnienie o fanpage.. Napisać łatwo, opisać co to jes tt, jak by nikt tego nie wiedział..
Pisalam do konca, ciagle otrzymuje w zwrotnej wiadomosci "zw", ciagle udziela sie na zc wiec jednak ma czas, nie jestem poki co zadowolona z kontaktu z ta osoba. Wink
Glosy: MrGrafi2K (+1)
(16-10-2013 10:40)Roxi5017 napisał(a):  Pisalam do konca, ciagle otrzymuje w zwrotnej wiadomosci "zw", ciagle udziela sie na zc wiec jednak ma czas, nie jestem poki co zadowolona z kontaktu z ta osoba. Wink

To samo jest, zw, idędo sklepu, dobra lecę mecz jest, dłuższe zw... Też to mam, no naprawdę kontakt zniewalający jest,.. Nawet zadaje pytania co jak wykonać, to nie odpisujesz..
Wątek zamknięty