Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Bodajze 6 mialem po 0,005$ i jedna po 0,003$. Szkoda tylko, ze stabilnosc tego serwisu powoduje, ze nie chce mi sie klikac nic ponad 4 reklamy za 0,001$.
Ostatnio znacznie poprawiły się naliczenia z RR Ja mam już dzisiaj 2100 klików z 500 RR, a do wieczora na pewno jeszcze trochę wpadnie. Przedłużyłem dziś refów i już wszyscy 500 są przedłużeni na 130-240 dni Oby tylko wypłaty ruszyły!
Gdyby kogoś nie zniechęcał długi czas wypłat, to zapraszam do zapisu z podpisu w mojej sygnaturze
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 23-04-2014 15:28 przez mks22.)
(13-05-2014 13:33)issa napisał(a): Czas oczekiwania na wypłaty w dalszym ciągu jest spory. Ruszy do przodu czy już koniec? Jak myślicie?
W obliczu tego, że ich nowy serwis Clixters.net, który miał finansowo odbic PTCS od dna ma dopiero ~6800 użytkowników i za bardzo nie widać nowych - bardzo ale to bardzo mało prawdopodobne.
(13-05-2014 13:33)issa napisał(a): Czas oczekiwania na wypłaty w dalszym ciągu jest spory. Ruszy do przodu czy już koniec? Jak myślicie?
W obliczu tego, że ich nowy serwis Clixters.net, który miał finansowo odbic PTCS od dna ma dopiero ~6800 użytkowników i za bardzo nie widać nowych - bardzo ale to bardzo mało prawdopodobne.
pozdrawiam
bo każdy znając syt w ptcsolution nie inwestuje w siostrę
ja sam w interesy pampers po tym jak czekam już 4 miesiące na 700 $ nie wpłacę już ani centa w żadną stronę która należy do pampers
Podobna sytuacja była z the buxem i admin dał sobie rady. Co do ptcs to moim zdaniem gdyby admin zmiejszył zyski z rr to by szybciej wyszedł na prostą no ale zobaczymy. Sam zinwstowałem w clixters w premium bo widzę że admin wyciągnął wnioski i myśle, że długo popłaci terminowo a co do ilości użytkowników to jest dlatego tak mało bo jest mała prowizja z dr na standart koncie i są limity na max dr. Wpłata była zlecona 6 lutego.