Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
RE: Darmowy długopis z własnym logo+podkładka pod mysz i kalendarz
Ja miałam logo dołączone w pliku, kolorowe, oni dopasowali je odpowiednio do potrzeb długopisu (co nie było wcale takie banalne), zmienili na białe. Poprosiłam, aby - jeśli to możliwe - długopis był niebieski, taki też dotarł po czterech dniach roboczych. Jestem naprawdę zadowolona. Chyba zamówię jeszcze raz na inny adres, ciekawe czy przyślą, tym bardziej, że logo jest raczej specyficzne, więc też łatwo je zapamiętać.
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 13-06-2013 11:34 przez Kikulec.)
Tak jak pisałem zamówiłem 4 dni temu.
Dziś patrzę a w skrzynce pocztowej paczuszka
W niej długopis z wygrawerowanym logo oraz podkładka pod myszkę, tylko już z logo firmy reklamującej.
Jeśli chcecie mnóstwo takich pierdół zainwestujcie kilka zł i wybierzcie się na jakieś targi (najlepiej elektroniczne) wstęp to grosze a pierdół w stylu:
-zapalniczki
-latarki
-pendrive (od 1 do max 4 giga)
-podkładki pod myszkę
-kalendarze
-notatniki
-piłki
-i inne pierdoły
Nawieziecie do domu w ilościach hurtowych...
Wiem bo siedzę w tej branży i na początku mojej pracy przywoziłem tego spore ilości Myślałem nawet to sprzedać komuś ale kto dziś kupi pendrive np. 2 giga