Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Najlepszym przykładem jest Killer. 194tys. w 2 msc to ogromny sukces. Lecz od zarabiania przez neta mozna sie szybko uzaleznic. Kazdy wie, ze czlowiek pragnie coraz wiecej. Moim zdaniem przez neta mozna sie spokojnie i godnie utrzymac. Jedni to zrobia poprzez regularna prace a inni poprzez poswiecenia np tygodnia. Zarobki zaleza glownie od kreatywnosci. Mozliwosci sa ogromne i jest w czym wybierac.
Przepraszam za pisownie, pisane z kiepskiego telefonu
ciężkie pytanie. Ostatnio sporo czasu choć praktycznie bez skutku. dopiero zaczynam swoją robotę, szukam, mieszam i kombinuję. Jeszcze średnio się orientuję, choć coraz więcej czasu spędzam na doszukiwaniu się info
Mógłbym poświęcać 8h dziennie na to i non stop coś robić bo mając 13 lat już programowalem i używałem photoshopa, dziś po 10 latach te narzędzia i umięjetności to dla mnie drobnostka ale nie potrafie wysiedziec godziny nawet bo jestem strasznie znerwicowany i rzuca mna i w ogole to musze zapalic zeby sie uspokoic i dzialac na kompie