Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Też bym tego chciał, nie powiem, ale no... spójrzmy na to z dystansem, ile można wytrzymać z takim procentem, jak za dużo osób im zacznie wypłacać to się zwiną i tyle.
a może oni właśnie czekają aż będzie większa różnica pomiędzy wpłatami a wypłatami ??
Jaki jest sens żeby zwijać się w mniej korzystnym momencie ?
Nie wydaje mi się,żeby doszło do sytuacji,w której więcej będzie wypłaconych niż wpłaconych,dlatego moim zdaniem serwis powinien się trzymać
Jak to sobie wyobrażasz? Przy takim procencie,gdy większość ludzi inwestuje na 10 dni, mają przychód rzędu 500%, musieliby okradać banki, albo niesamowicie te pieniądze przez te 10 dni inwestować, żeby mieć z czego wypłacać nam ten procent i jeszcze mieć coś z tego.
Gdyby teraz wszyscy wypłacili swoje środki (zakładając, że wszystkie 10-dniowe depozyty się kończą) to firma pada w przeciągu kilku godzin, bo dla 2 milionów wpłat (tutaj też oczywiście założenie, że każdy wpłaca 10$ i kończy po 10 dniach) muszą wypłacić 10 milionów. Skąd niby te pieniądze?
To się trzyma tylko i wyłącznie przez to, że ludzie reinwestują i nie ma tylu wypłat.
Co do różnicy... wątpię, że jeszcze większa będzie.
Ja się tylko zastanawiam, czy jeśli po wpłaceniu 10$ i zysku na czysto 40$ wypłacić 30 i reinwestować 10, czy wypłacić 10, żeby nic nie stracić i reinwestować 40...
Ta druga opcja jest o wiele bardziej dochodowa... ale jeśli padnie w tym czasie to nic nie zarobię.
(20-03-2013 16:16)VVigor napisał(a): Ja się tylko zastanawiam, czy jeśli po wpłaceniu 10$ i zysku na czysto 40$ wypłacić 30 i reinwestować 10, czy wypłacić 10, żeby nic nie stracić i reinwestować 40...
Ta druga opcja jest o wiele bardziej dochodowa... ale jeśli padnie w tym czasie to nic nie zarobię.
Ryzyko inwestycyjne zawsze jest najlepiej jak coś 40$ warto spróbować ale jak pisze ryzyko jest zawsze...