Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Wątek zamknięty 
cashtowns - zarabiaj euro budujac swoje miasto

Autor Wiadomość
RE: cashtowns - zarabiaj euro budujac swoje miasto
Sprawdź:
Moje miasteczko, nie wiem czy dobrze link działa.
http://adf.ly/JhGi4

(23-02-2013 22:43)mlekoju napisał(a):  Moje miasteczko, nie wiem czy dobrze link działa.
http://adf.ly/JhGi4

link nie dziala poprawnie
link powinien wygladac nastepujaca:

**.cashtowns.com/pages/towns/index.php?user=*****

w miejsce ** wpisujesz symbol panstwa w jakim jest twoje miasto
w miejsce ***** wpisujesz swoj nick
Ok, myślałem, że się kopiuje z przeglądarki ;/
Tutaj poprawny link,
http://adf.ly/Jijsq

Dziś dostałem bonus 0,2 gold za awans na 2 lvl Wink dzięki temu mogłem sobie kupić kamień i rozbudować dalej drogę i kolejne 2 domy ;D dziś fabryka kamienie pójdzie na 2 lvl

(24-02-2013 10:23)mlekoju napisał(a):  Ok, myślałem, że się kopiuje z przeglądarki ;/
Tutaj poprawny link,
http://adf.ly/Jijsq

Dziś dostałem bonus 0,2 gold za awans na 2 lvl Wink dzięki temu mogłem sobie kupić kamień i rozbudować dalej drogę i kolejne 2 domy ;D dziś fabryka kamienie pójdzie na 2 lvl

zablokowanie sprzedazy surowcow znacznie utrudnilo rozbudowe miasta ale bonus za lvl troszke rekompensuje to
No niestety, ale grunt, że udało się cokolwiek zakupić tego kamienia, bo inaczej produkcja by stała ;/

dokladnie
Odp: cashtowns - zarabiaj euro budujac swoje miasto
Mi ciągle brakuje drewna i kamienia ale co poradzić Sad

Wysyłane z mojego Blade za pomocą Tapatalk 2
dlatego nalezy w miare mozliwosci wlasnie te fabryki ulepszac. ale nalezy pamietac ze kazdy poziom ulepszenia wymaga dodatkowego pracownika. takiego pracownika mozna wyprodukowac w ratuszu (przed produkcja pracownika nalezy zapewnic mu miejsce do mieszkania po przez rozbudowe domkow). ratusz ma 1 lvl wyprodukuje nam 1 pracownika na 24 h, na 2 lvl - 2 pracownikow na 24 h, na 3 lvl - 3 pracownikow na 24 h. itd...
Glosy: mlekoju (+1)
Zachęcam do wykupienia u mnie golda zamiast płakac Smile przyjmuje płatności na pp i pko bp
(24-02-2013 13:42)misza02 napisał(a):  dlatego nalezy w miare mozliwosci wlasnie te fabryki ulepszac. ale nalezy pamietac ze kazdy poziom ulepszenia wymaga dodatkowego pracownika. takiego pracownika mozna wyprodukowac w ratuszu (przed produkcja pracownika nalezy zapewnic mu miejsce do mieszkania po przez rozbudowe domkow). ratusz ma 1 lvl wyprodukuje nam 1 pracownika na 24 h, na 2 lvl - 2 pracownikow na 24 h, na 3 lvl - 3 pracownikow na 24 h. itd...

kurde! dzięki wielkie za ważną wiadomość, tego nie wiedziałem i już rozpaczałem, że muszę kupić pracownika za minimum 0,8 golda a tu proszę pomocna dłoń Wink

Wątek zamknięty