Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Wątek zamknięty 
surveymad.com / surveywage.com - lepsze get-paid

Autor Wiadomość
RE: surveymad.com / surveywage.com - lepsze get-paid
Sprawdź:
Z surveywage dziś minął 2 dzień nadal nie ma Tongue
z made od wczoraj też leci, przy okazji nie mam tasków od wczoraj więc stoje i czekam 4
ja już czekam 4dni na wypłate
spokojnie wypłaty dojdą.. nie wiem dlaczego się gorączkujecie ale to są serwisy wypłacalne więc tylko wystarczy poczekać.. ludzie trochę cierpliwości Smile

munez92, dumny członek http://zarabiam.com od Sep 2012.
Ojj tam spokojny jestem Smile Brak tasków mnie tylko spina bo akurat mam czas Lol
trzeba czekac na nowa serie taskow Big Grin bo cos u mnie dzis nie chca sie odswiezac :/ jutro kolo 2-5 sie zresetuja Smile

munez92, dumny członek http://zarabiam.com od Sep 2012.
co do wyplat nie bylbym taki pewny, serwis liczy niecale 800 osob
ale obyscie sie nie mylili^_^
buch jak ja dołączałem to było niecałe 600 Smile
dajmy im jeszcze czas też mam nadzieję że wypłacą bo tu mi najlepiej idzie Big Grin
(13-01-2013 21:24)timek41 napisał(a):  Chciałbym się odnieść do wypowiedzi krisroba.

Wszyscy zapisani dostają ode mnie tutorial w tym dostał ciekma i buch i wielu innych. Myślę że wszyscy zadowoleni. Ty może się u mnie zapisałeś ale Tobie akurat nie chce pomóc bo:
1. Jechałeś na mnie na temacie get-paid i nie wiem czy Ty masz pokolei w głowie ?
2. Masz konto na get-paid na którym tenże sposób byś stosował + nie wiem ile refów.

Nie było mnie akurat przez weekend + pracuje i nie mam tyle czasu zeby siedziec na forum i odpisywać . Za zapis u mnie na SurveyWage + Get-paid , każdy dostanie filmik. Dotyczy to sie nowych użytkownikow . To chyba jasne.

Pzdr

Padłem. bekabekabeka
Po pierwsze to według mnie nie ma nic w tym tutorialu ciekawego, wszystkiego samemu się idzie domyśleć, no ale to nie o tym chciałem napisać. Big Grin

Timek - kiedy do Ciebie w końcu dotrze - jak chcesz być chorobliwym skąpcem i chytrusem - to do swojej piaskownicy! Jednym słowem zrobiłeś krisroba w ch***, ponieważ obiecałeś każdemu refowi ten denny tutorial, a słowa nie dotrzymałeś, bo
"Masz konto na get-paid na którym tenże sposób byś stosował + nie wiem ile refów"
Czyli nikt poza Tobą poleconych zbierać nie może? Tak w gwoli przypomnienia krisrob jako pierwszy znalazł get-paid i napisał o nim temat, więc nie masz prawa kraść poleconych mu i ciekmie w surveywage. A wszędzie gdzie nie wejdę to "tutorial za zapis, tutorial za zapis". Nudnie to i głupie zresztą. Więc przemyśl trochę swoje postępowanie i nie oszukuj ludzi bo społeczeństwo zarabiam.com mówi Ci ŻEGNAJ!

P.S Czemu nie wymagasz zapisu na surveymad? Big Grin Bo z refków nie zlicza, co? Big Grin

Dobranoc
Glosy: lolo12 (+1), buch (+1)
chcialbym zauwazyc ze z trzech zleconych przelewow wlasnie dotarl pierwszy na PP, co do dwoch pozostalych nadal wisza, dlaczego nie zrealizowali ich naraz nie mam pojecia
ale widac jakis ruch z ich strony
oczywiscie chodzi o surveywage
Muszą mieć jakieś opóźnienia ale wypłacą Smile Wczoraj przez pomyłkę wysłałem swoją kase na MB i napisałem od razu czy nie mogliby przelać na PP albo cos innego. Niedawno dostałem odpowiedź że kasa została wrócona na konto główne i faktycznie mam to co wysłałem Smile Gdyby mieli zwijać interes nie bawiliby się z tym. Także musimy troszkę poczekać jeszcze.
Wątek zamknięty