(13-01-2013 21:24)timek41 napisał(a): Chciałbym się odnieść do wypowiedzi krisroba.
Wszyscy zapisani dostają ode mnie tutorial w tym dostał ciekma i buch i wielu innych. Myślę że wszyscy zadowoleni. Ty może się u mnie zapisałeś ale Tobie akurat nie chce pomóc bo:
1. Jechałeś na mnie na temacie get-paid i nie wiem czy Ty masz pokolei w głowie ?
2. Masz konto na get-paid na którym tenże sposób byś stosował + nie wiem ile refów.
Nie było mnie akurat przez weekend + pracuje i nie mam tyle czasu zeby siedziec na forum i odpisywać . Za zapis u mnie na SurveyWage + Get-paid , każdy dostanie filmik. Dotyczy to sie nowych użytkownikow . To chyba jasne.
Pzdr
Padłem.

Po pierwsze to według mnie nie ma nic w tym tutorialu ciekawego, wszystkiego samemu się idzie domyśleć, no ale to nie o tym chciałem napisać.
Timek - kiedy do Ciebie w końcu dotrze - jak chcesz być chorobliwym skąpcem i chytrusem - to do swojej piaskownicy! Jednym słowem zrobiłeś krisroba w ch***, ponieważ obiecałeś każdemu refowi ten denny tutorial, a słowa nie dotrzymałeś, bo
"
Masz konto na get-paid na którym tenże sposób byś stosował + nie wiem ile refów"
Czyli nikt poza Tobą poleconych zbierać nie może? Tak w gwoli przypomnienia krisrob jako pierwszy znalazł get-paid i napisał o nim temat, więc nie masz prawa kraść poleconych mu i ciekmie w surveywage. A wszędzie gdzie nie wejdę to "tutorial za zapis, tutorial za zapis". Nudnie to i głupie zresztą. Więc przemyśl trochę swoje postępowanie i nie oszukuj ludzi bo społeczeństwo zarabiam.com mówi Ci ŻEGNAJ!
P.S Czemu nie wymagasz zapisu na surveymad?

Bo z refków nie zlicza, co?
Dobranoc