Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Wątek zamknięty 
Wspólna progresja

Autor Wiadomość
RE: Wspólna progresja
Sprawdź:
Nie zagram z wami bo granie progresją jest bez sensu.
Super - więc wyjdź i już tu nie śmieć Undecided
Dla mnie ma sens - chociażby dla zabawy i próby ugrania czegoś wspólnie.
Spece bukmacherki, z magicznymi sposobami i typami już tu byli - jak skończyli możesz sobie sam poszukać.
Chyba że dla zabawy to spoko. Apropo tych speców to patrzyłem nikt nie podawał swoich typów dłużej niż przez tydzień oprócz tam chyba 2 osób. Remis jest jednak dość ciężko wytypować.
Widzę że puściliście już mecz na dziś pozwolicie że dam tu moją propozycję. Może się sprawdzi.
Mecz (Kortrijk-Lokeren) - Remis
Nie tyle co dla zabawy - co dla próby. 30 zł to nie jest majątek a im więcej kasy tym ryzyko w progresji mniejsze.

Panowie podawajcie typy na jutro, na niedziele, na poniedziałek niestety nie bo jade do rodziców na święta i wracam 2 stycznia - tak że będzie chwila przerwy.
(21-12-2012 14:38)XEustachyX napisał(a):  Chyba że dla zabawy to spoko. Apropo tych speców to patrzyłem nikt nie podawał swoich typów dłużej niż przez tydzień oprócz tam chyba 2 osób. Remis jest jednak dość ciężko wytypować.
Widzę że puściliście już mecz na dziś pozwolicie że dam tu moją propozycję. Może się sprawdzi.
Mecz (Kortrijk-Lokeren) - Remis

Typujemy ze strony tobet.com..

Mój typ na jutro:
Beerschot AC - Yellow Red KV Mechelen
typ: X
kurs: 3.15

Ewentualnie:

Mons Bergen - Zulte-Waregem
typ: X
kurs: 3.15
Na jutro:
Las Palmas - Mirandes
Typ: x
Kurs: 3.45

Są to jedne z najczęściej remisujących drużych w 2 lidze hiszpańskiej
(21-12-2012 14:20)XEustachyX napisał(a):  Nie zagram z wami bo granie progresją jest bez sensu.

mówisz, jakby Cię ktoś zapraszał Smile

typ na jutro to zdecydowanie X w meczu:
Ajaccio - Rennes Francja - Ligue 1

(3.1)

duzypawel, dumny członek http://zarabiam.com od May 2012.
typ na jutro to zdecydowanie X w meczu:
Ajaccio - Rennes Francja - Ligue 1

Jestem za tym.Poprzedni typ francuskiej siadł na remis.
Jakiś typ na jutro? Conajmniej 2 zdecydowane osoby aby obstawić coś na jutro wymagane Wink
Ok jak chcecie Wink
Nie ma mnie do 2 stycznia - Wesołych Świąt, narka Big Grin
Wątek zamknięty