Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Wątek zamknięty 
HoneyDollarz.com - polecam

Autor Wiadomość
RE: HoneyDollarz.com - polecam
Sprawdź:
zleciłem na paypal i powinno wg mnie już być, napiszę do nich może, dzięki za odpowiedzi Smile
(26-03-2013 09:59)duzybodzio napisał(a):  zleciłem na paypal i powinno wg mnie już być, napiszę do nich może, dzięki za odpowiedzi Smile

mi zawsze kasa dochodzi na drugi dzień tak,
wcześniej dochodziła o 6 - 7 rano ale teraz o 11 - 12,
musisz poczekać kasa na pewno dojdzie

Dziennik pracy (zarabiam na aliexpress) : http://zarabiam.com/Temat-Zarabiam-na-po...ata-143137
(26-03-2013 10:17)patryk574 napisał(a):  
(26-03-2013 09:59)duzybodzio napisał(a):  zleciłem na paypal i powinno wg mnie już być, napiszę do nich może, dzięki za odpowiedzi Smile

mi zawsze kasa dochodzi na drugi dzień tak,
wcześniej dochodziła o 6 - 7 rano ale teraz o 11 - 12,
musisz poczekać kasa na pewno dojdzie

na pewno są wypłacalni Smile
czas realizacji bywa tylko nie kiedy różny, ale na to już nie ma nikt wpływu
Dzisiaj chciałem ponownie sobie zarobić na tej stronie, jednak po wejściu w zadnia mam taką wiadomość :
"Your account is currently marked as "your acc is under review". If you need any help please feel free to send us an help ticket." Nie mam pojęcia o co chodzi, od razu mówię, że nie używałem proxy i nie oszukiwałem. Z góry dzięki za pomoc.
(27-03-2013 14:44)Resis napisał(a):  Dzisiaj chciałem ponownie sobie zarobić na tej stronie, jednak po wejściu w zadnia mam taką wiadomość :
"Your account is currently marked as "your acc is under review". If you need any help please feel free to send us an help ticket." Nie mam pojęcia o co chodzi, od razu mówię, że nie używałem proxy i nie oszukiwałem. Z góry dzięki za pomoc.

napisz na support programu tylko tam uzyskasz pomoc Smile
Zrobiłem to ale byłem po prostu ciekaw czy jeszcze komuś takie coś się zdarzyło. Poczekam na odpowiedź, mam nadzieje że się wszystko wyjaśni Big Grin
płaci bezproblemowo Smile

http://adf.ly/LrvLF
chciałam zapytać czy wy też macie problem z brakiem punktów za wykonane taski w dniu dzisiejszym ?
ja wykonałam już 27 tasków, ale ani jeden punkt za dzień dzisiejszy nie trafił na moje konto jeszcze
mam ten sam problem co Ty więc wina leży po ich stronie, pewnie bug jakiś i naprawią to niedługo
(30-03-2013 13:11)duzybodzio napisał(a):  mam ten sam problem co Ty więc wina leży po ich stronie, pewnie bug jakiś i naprawią to niedługo

aha Smile
w gptbanks ten sam problem jest, pozostaje czekać punkty na pewno nie zginą Smile
Wątek zamknięty