Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Parę dni nic nie robiłem na gptbanks gdyż admin ociągał się z wypłatą (z honeydolarz, na gpt zawsze na czas było ) i : http://zapodaj.net/upload.html
Co zaliczania zadań przez supersonic to po pierwsze trzeba robić dobre screeny z z widoczną datą najlepiej , a po drugie jak mamy ss z dowodem to trzeba im odsyłać go jeszcze raz i ich cisnąć . Jak nie ma daty jak datę stworzenia można sprawdzić we właściwościach pliku?.
Jak robić oferty MATOMY jednorazowe ? Np. za 155pkt ?
Zmienić jakos IP czy co ? Mam stałe, a zapewne idzie jakoś to obejść. Na 1 starter wchodzą mi tylko 2 akcje , bo później "jesteś już członkiem "
Zmiana ip nic nie da. Taski są przypisane do numeru . Po zrobieniu jednego automatycznie odpada pare innych.Musisz wyczaić, które zadania wchodzą z supersonic i matomy i i opracować sobie jakiś system (np zaczynać od najdroższego i po kolei te co wchodzą) .
Stapatalkowane z andka
Możesz więcej ofert zrobić, na supersonic jest ich jeszcze trochę. Łańcuszka nie mam bo wszystkich jeszcze nie zbadałem. Odaczyłem tylko te, które nie wchodzą i te które weszły.
dlaczego ciągle mam status VIEWED jak wypełniłem oferty matomy wall na pustym starterze z play?? Wpisuje nr telefonu, wpisuje kod pin, nie wyłączam subskrypcji a punktów na koncie nadal nie ma. Co może być powodem?