Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Wątek zamknięty 
GPTBANKS.com » Odpowiednik RewardingWays

Autor Wiadomość
RE: GPTBANKS.com
Sprawdź:
Na 1 przelew mozesz czekać nawet tydzień .
Mógłby ktoś mi podać listę akcji jakie wchodzą na 1 starter? W zamian mogę zostać refem.
Parę dni nic nie robiłem na gptbanks gdyż admin ociągał się z wypłatą (z honeydolarz, na gpt zawsze na czas było ) i :
http://zapodaj.net/upload.html
Co zaliczania zadań przez supersonic to po pierwsze trzeba robić dobre screeny z z widoczną datą najlepiej , a po drugie jak mamy ss z dowodem to trzeba im odsyłać go jeszcze raz i ich cisnąć . Jak nie ma daty jak datę stworzenia można sprawdzić we właściwościach pliku?.

potrzebujesz gotówki ? ja zarabiam >>tutaj<<
Jak robić oferty MATOMY jednorazowe ? Np. za 155pkt ?
Zmienić jakos IP czy co ? Mam stałe, a zapewne idzie jakoś to obejść. Na 1 starter wchodzą mi tylko 2 akcje , bo później "jesteś już członkiem " Sad
Odp: GPTBANKS.com
Zmiana ip nic nie da. Taski są przypisane do numeru . Po zrobieniu jednego automatycznie odpada pare innych.Musisz wyczaić, które zadania wchodzą z supersonic i matomy i i opracować sobie jakiś system (np zaczynać od najdroższego i po kolei te co wchodzą) .
Stapatalkowane z andka Wink

Aham, ja tylko MATOMY robię, czyli metodą prób i błędów mogę na 1 starterze robić więcej niż teraz ( 2 oferty) ?

Masz może jakiś "łańcuszek" wykonywania ? Smile
Odp: GPTBANKS.com
Możesz więcej ofert zrobić, na supersonic jest ich jeszcze trochę. Łańcuszka nie mam bo wszystkich jeszcze nie zbadałem. Odaczyłem tylko te, które nie wchodzą i te które weszły.

Stapatalkowane z andka Wink

Panowie już kilka dni nie mam tasków za 4c. Też tak macie? Lub wie ktoś czego tak jest? Mam nadzieję że nie zablokowali tego akurat dla Polaków
No właśnie też nie mam stąd podzielam Twoje obawy. Niestety nie mam jak sprawdzić czy to tylko dla polskiego ip jest blokada.

Wygląda na to, że CF wyłączył taski za 4c dla naszego kraju.
dlaczego ciągle mam status VIEWED jak wypełniłem oferty matomy wall na pustym starterze z play?? Wpisuje nr telefonu, wpisuje kod pin, nie wyłączam subskrypcji a punktów na koncie nadal nie ma. Co może być powodem?

Lukaskov96, dumny członek http://zarabiam.com od 2012 roku.
[Obrazek: 4432a46b4d.png]
Wątek zamknięty