(01-06-2012 11:22)Michał Bereszyński napisał(a): o ile mi wiadomo forum służy do dyskusji i każdy ma prawo wyrazić swoje zdanie i opinię
Widzisz, nie każdy jest wstanie zaakceptować fakt, że nie wiele może zrobić na cudzym forum (nie to co na swoim). Nie mówiąc już o zniesieniu negatywnych opinii. Wolą zgrywać Bóg wie kogo szczególnie, że mają możliwość "udowodnienia" wszystkiego. Tutaj w sieci mogą wkleić ci "raport" tak spreparowany, że powiedzą ci "nie było żadnych leadów więc nie możesz dostać kasy" i nic z tym nie zrobisz. Tak samo jakbym wkleił wypłaty z fc i z innego źródła. Nikt oprócz mnie nie ma pewności, że kasa jest z tych samych plików (nie mówiąc już o źródle, jakbym zamazał to by było że się z kimś ustawiłem na wpłate na pp a jakbym zostawił odsłonięte to by krzyczeli, że promuje inne serwisy). Bądź screena ze swojego profilu na fc odnośnie salda (bo podmiana kilku cyferek nie jest żadnym problemem). Zdaję sobie sprawę, że jako (ex)użytkownik jest się na przegranej pozycji względem nich więc ich paplaniną nie przejmuje się, nie zawsze można wygrać.
Ponieważ to jest forum ogólnodostępne i ponad to korzystałem z fc mogę wyrazić swoją opinię na temat tego jak to wszystko funkcjonuje tym bardziej, że daleko im do profesjonalizmu i potencjalni użytkownicy mają prawo o tym wiedzieć.
Z zaściankowym myśleniem i patrzeniem na świat innych osób nie wiele można zrobić. Nie można wymagać zbyt wiele od ludzi których prześladują ogórki, nie rozróżniają siedzenia w samolocie od latania nim, bawią ich wulgaryzmy w oficjalnie publikowanych screenach, nie potrafią jednogłośnie odnieść się do mojego posta (pomijam już prześmiewczy ton bo ich ignorancji już wcześniej wspominałem), wszędzie doszukują się okradania ich ( bo jak wcięło z konta to jesteś złodziej, nawet jeżeli już nie korzystałeś z ich usług) szczycą się niedopracowanymi produktami i patrzą na nie bezkrytycznie oraz wolność wypowiedzi jednostki uzależniają od tego czy zarabiają na tobie.
Na takich ludzi trzeba przymykać oko i robić swoje. To co uważałem, że powinienembył zrobić dla innych użytkowników zarabiam.com zrobiłem pisząc to co sądze o fc.