Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Jak mogę inwestować w MTV bezpośrednio z PayPal? W supporcie jest napisane coś takiego:
Cytat:PayPal and Payza can only be used to buy ads at PaidVerts - create your campaign, and then select to pay directly from PayPal/Payza in the menu at the bottom of the page.
Nie wiem czy do końca cię zrozumiałem..
w MTV możesz przynajmniej ja widze opcje przy zakupie planu 186% wybrać sposób płatności Paypal, pewnie później następuję przekierowanie na paypala, aby dokonać płatności- nie wiem bo w MTV poprzez paypal nie inwestowałem.
Jeśli idzie o PV to jedyna opcja zainwestowania za pomocą PAYPALA to wykupienie reklam od razu z zakładki gdzie zakupujesz paczki reklamowe.
Wybierasz jako procesor płatności paypal i od razu jest przekierowanie i akceptujesz daną kwotę za jaką wykupiłeś reklamy.
Obecnie Ja mam limit 110$ za pomocą paypala.
Odp: MyTrafficValue - 186% lub 250% długoterminowo
Dzieki za odpowiedz. Wolalem spytac ,bo trzeci dzien jest a nie widze zadnego naliczenia. Mysle tez nad opcja shares zeby sobie powoli wpadaly jakies grosze.
czesc : ) dane w necie o mtv sa chyba troche nieaktualne. teraz sa tylko 4 plany - kolejno od lewej
186%, 250%, giełda i Experimental found dobrze mowie ?
chcialbym cos zainwestowac ale zdaje sie juz nie ma planu np. 110% w 96h lub 125% jesli sie tyle odrazu nie dostanie ?
znacie moze jakis aktualny adres, blog poradnik do mtv ?