Mam z Wami kilka spraw do omówienia.
Po pierwsze chodzi mi o usera
NTx
Zapisał się kilka dni temu a już ma napisane ponad 50 postów. Wiem, że mi też się czasami zdarza udzielać w każdym temacie, ale w aż takim natężeniu nigdy nie pisałem postów. Jego posty to zazwyczaj jedno, nic nie wnoszące do tematu zdanie...
Jeśli już o nim mowa, to istnieje inny user o nicku
NtXs. Nie wydaje mi się, żeby był to aż taki zbieg okoliczności...
Jeśli chodzi o inne z nim związane sprawy, podejrzewam, że może on być nawet klonem ReXXXa kolejnym, zresztą nie tylko ja. doiy zaczął szukać podobieństw w stylu pisania postów i może być to nieistotne, ale w krótkim czasie udało mu się znaleźć kilka.
Cytat:Tak jak obiecałem kilku osobą zrobię screna dokumentów policyjnych
Post napisany przez NTx.
Dla porównania post napisany przez ReXXXa:
Cytat:mam scren z gg jak napisał do mnie
Może nie jest to jakiś ogromny dowód, że jest to multikonto reksia, ale doiy szukał dalej i doszedł do wniosku, że:
Cytat:makaj napisał/a:
LOL, no to ja już wiem kto wygra, więc się tak nie podniecajcie tą loterią
Nie rozumiem....
--rexxx (udaje głupa)
A NTx w całym temacie o PayPalu udaje głupa, w takim samym stylu jak ReXXX.
Jeszcze jedna sprawa. Zapisał się dzisiaj na forum użytkownik o nicku RefbackBank i myślę, że jest to klon chodaczkemjk (czy jak on się tam zwie). Wiem, że ta firma ma kilku adminów, ale głównym adminem jest właśnie on. Oto zdanie napisane w shoutbox'ie:
Cytat:będę probował zalozyć tu Support, dlatego ta nazwa ;p
Czyli to musi być wypowiedź głównego admina, bo po co jakiś boczny miałby zakładać support jak to główny za wszystko odpowiada? Można o to zapytać Boro!, ponieważ jest on jednym z ich współpracowników.
Co o tym myślicie?
Pozdrawiam!