Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
(26-01-2011 15:25)Forever23 napisał(a): Jak będziesz sprzedawał to daj znać na pw
biorę Captha Coder , Math captcha i skrypt do aukcji tylko odezwij się
Pozdro
Jesteś normalny? Autor pisał ,że w tej chwili nie sprzedaje math captchy a poza tym jak będzie sprzedawał to 1 sztukę a po 3 to jak ty kupujesz to ty masz się z nim skontaktować
a po co ci math? Wpisanie działania matematycznego nie zajmuje więcej niż 1-2sek. Bardziej potrzebna jest zwykła captcha bo z obrazkami schodzi znaaaaacznie dłuzej.
to ty generujesz captche linkami? Ja mam najnormalniejszy w świecie program który włączasz, zaznaczasz czy mają to być captche na restock czy na symulator i generujesz. Na koniec wyświetla ci sie plik tekstowy a jego zawartość kopiujesz do custom_scripta w lrc. Żaden skrypt do generowania captch potrzebny nie jest, od tego mam program osobny.