Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
chincyk, logowałem się z normalnego okna. Już jest ok. Musiałem wpisać błędne hasło, a następnie poprawne. Gdy wpisywałem ciągle poprawne to mnie nie przepuszczało, nawet pomimo czyszczenia ciasteczek. Od razu po logowaniu przywitała mnie ankieta za 0,80$ z możliwością dodatkowego bonusu na kwotę bodajże lekko ponad 2$.
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 17-12-2019 18:30 przez tjt1.)
Zarejestrowany z refa Na początek ankieta wprowadzająca za 0,30$.
Dodatkowo "oceny społeczne" za 0,80$ oraz bardzo ciekawa ankieta-doświadczenie za 1$. W sumie na start wpadło 2,10$ a może być ponad drugie tyle za bonusy po weryfikacji odpowiedzi Oby tak dalej
Jakby co to jest teraz ankieta za 0.30$. Mnie niestety odrzuciło, bo chyba net mi się przyciął, strona do końca się nie załadowała i z tego powodu źle zaznaczyłem. Trudno, będą na pewno inne. Jak na razie czekam na bonusy z poprzednich ankiet, bo do dnia dzisiejszego jeszcze żadnego mi nie przyznano. Ktoś tam pisał wcześniej, że na tym portalu rzadko wpadają ankiety, ale ja się z tym nie zgadzam. Niedawno tutaj się zarejestrowałem i praktycznie codziennie coś wpada.